Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

iwka 16:30, 10 lip 2015

MAD napisał(a)
Czaderska ta Twoja nowa rabata!

Dziękuję Ci Madziu
iwka 16:34, 10 lip 2015

kasia_w napisał(a)

Iwko, noż one tam leżą od kwietnia! W kwietniu je sadziłam, dziś już z metr mają

no ja wiem, bo je widziałam, ale że jakoś słabo mi rosły i dopiero w tym roku ruszyły to mnie powstrzymało przed zakupem. Teraz się nie upilnowałam

A one bardziej na słońcu czy w cieniu?
iwka 16:37, 10 lip 2015

Juzia napisał(a)
Klauny!

U mnie tylko piątki przy najszerszym uśmiechu widać!

ej dziewczyny to ja chyba najgorzej i nie żartuję wcale
kasia_w 16:37, 10 lip 2015

iwka napisał(a)

no ja wiem, bo je widziałam, ale że jakoś słabo mi rosły i dopiero w tym roku ruszyły to mnie powstrzymało przed zakupem. Teraz się nie upilnowałam

A one bardziej na słońcu czy w cieniu?

mi się wydaje że to to wszędzie urośnie, wygląda na niezniszczalne. U Mnie na łezkowej, w sumie słońce do wieczora, ale mają trochę cienia pod dereniem.
iwka 16:39, 10 lip 2015

któraś z was używa może szczotkę do włosów TANGLE T....
córka mnie już męczy kilka dni, nie wiem czy to warto?
kasia_w 16:41, 10 lip 2015

iwka napisał(a)
któraś z was używa może szczotkę do włosów TANGLE T....
córka mnie już męczy kilka dni, nie wiem czy to warto?

Iwka moja kumpela ma córkę z włosami do pupy megamocnymi. Ma szczotkę i bardzo chwali. Jak chodziłam z dzieciami na basen, to tam tez kobitki miały.
iwka 16:44, 10 lip 2015

O dzięki Kasiu, kupię jej niech ma i się cieszy. Może faktycznie dobre, a ona ma też gęste i długie włosy

a powiedz mi jeszcze dlaczego niepokoi cię rabata z kłosówką?
Juzia 16:48, 10 lip 2015

Tylko myszki nie ugryź przez przypadek przy tym obiedzie!
kasia_w 16:50, 10 lip 2015

iwka napisał(a)
O dzięki Kasiu, kupię jej niech ma i się cieszy. Może faktycznie dobre, a ona ma też gęste i długie włosy

a powiedz mi jeszcze dlaczego niepokoi cię rabata z kłosówką?

Bo mam tę trawę na zewnątrz muru, na drodze rośnie, w kurzu, pyle, betonie i co tam jeszcze. Chroni mi mur przed tym całym syfem.To jest potwór niezniszczalny i pożre wszystko. A kłącz trudno się pozbyć. Ja bym jej do ogrodu nie wpuszczała, choć ładna. Ale to Twój ogród
iwka 16:57, 10 lip 2015

kasia_w napisał(a)

Bo mam tę trawę na zewnątrz muru, na drodze rośnie, w kurzu, pyle, betonie i co tam jeszcze. Chroni mi mur przed tym całym syfem.To jest potwór niezniszczalny i pożre wszystko. A kłącz trudno się pozbyć. Ja bym jej do ogrodu nie wpuszczała, choć ładna. Ale to Twój ogród

o widzisz, słyszałam że taka ekspansywna, ale ja ją ciągle przesadzam i pilnuję aby nie wlazła tam gdzie nie potrzeba. Ostatnio to nawet kosiarką po niej przeleciałam, a na jakiejś stronie czytałam, że może za trawnik robić