Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

amelia_b 10:07, 10 lip 2015

Ale ruch od rana Cudnie
Kawa 10:24, 10 lip 2015

boszzz ile tu naprodukowali
amelia_b 10:41, 10 lip 2015

Też na luzie przyszłam,a tu tyle ludzi ładna stipóweczka
iwka 10:45, 10 lip 2015

Naszła mnie taka refleksja dotycząca mojego ogrodu, pojedyńcze rabaty umiem jako tako skomponować, ale ni w ząb nie potrafię tego do kupy złożyć
Wszyscy jakoś to tak fajnie łączą, jedno pasuje do drugiego a u mnie każdy pies z innej budy No muszę sie w końcu ogarnąć
iwka 10:46, 10 lip 2015

amelia_b napisał(a)
Też na luzie przyszłam,a tu tyle ludzi ładna stipóweczka

na luzie to ja dzisiaj już chodzę, ostatni dzień pracy i dwa tygodnie laby
iwka 10:59, 10 lip 2015

Wczoraj miałam jeszcze jedną fajną akcję.
Posadziłam dwa lata temu kupione w biedronce mikołajki i dopiero w tym roku pięknie rosną, widziałam u Marty fajnie skomponowane i naszło mnie aby dokupić jeszcze. Patrzę w B są, trzy kłącza po 3,99. Już miałam w koszyku ale coś mnie podkusiło i myślę sobie, że poczekam do przeceny. Wczoraj patrzę, przecenione na 0,99. I stało się, wygrzebałam prawie wszystkie, przyjechałam do pracy i aż mnie nosiło aby tam pozaglądać. Otwieram pierwszą, pusto, drugą jedna i to sucha. I tak z 21 sztuk udało się wybrać 5 kłączy. Całkiem udany zakup
lorka 11:04, 10 lip 2015

iwka napisał(a)
Naszła mnie taka refleksja dotycząca mojego ogrodu, pojedyńcze rabaty umiem jako tako skomponować, ale ni w ząb nie potrafię tego do kupy złożyć
Wszyscy jakoś to tak fajnie łączą, jedno pasuje do drugiego a u mnie każdy pies z innej budy No muszę sie w końcu ogarnąć

no to witam w klubie, do tego dołaćze jeszcze fanaberie szefa , które trzeba wkomponować we własną wizje i moj ogród marzen odsuwa się w siną daaaaaaaal
iwka 11:09, 10 lip 2015

lorka napisał(a)

no to witam w klubie, do tego dołaćze jeszcze fanaberie szefa , które trzeba wkomponować we własną wizje i moj ogród marzen odsuwa się w siną daaaaaaaal

mój nie ma fanaberii, nie wtyka nosa w ogród ale i nie pomaga wcale. Jak on to mówi, to nie jego działka, on się na tym nie zna. No i dobrze, sama sobie zrobię
amelia_b 12:20, 10 lip 2015

Ha ha mój robi mi inspekcję tzn ale ci tam zarosło może byś powyrywała to ja mu na to ty idź kosić bo ci trawa kwitnie i tak w jedno popołudnie ogarnięte
Iwcia 12:47, 10 lip 2015

trawke sobie sprawię.
tak w ciągu godziny powstała ta rabatka ???!!!
Człowiek miesiącami rzeźbi, aż coś mu się urodzi ... a tu - proszę No bez komentarza