Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Od nowa ... na przekór wszystkim

Od nowa ... na przekór wszystkim

Kawa 10:11, 22 cze 2016

o matko jeszcze 24??!!!
zdrowiej
iwka 10:23, 22 cze 2016

Odcisków od leżenia dostanę już mnie nosi, ale jest fajnie. Okolica piękna, hotel w środku lasu, cudnie

Moj ogród przechodzi szkole przetrwania. Przed wyjazdem widzialam mszyce na rozach i rozchodnikach. Nie zdazylam prysnac. Jak wroce pewnie beda same badylki
kamila66 10:45, 22 cze 2016

Ogród wygląda cudnie już sobie wyobrażam jak zakwitną hortki i rozchodnik, betonowe kule bardzo fajny element dekoracyjny Śliczne róże Same ochy i achy Fotka z czosnkami w stylu makrokosmos powala Super
AnnaCh 11:19, 22 cze 2016

Iwka, wypoczywaj
Fajnie, że Ci się podoba.
Zana 11:21, 22 cze 2016

iwka napisał(a)
właśnie Ilonka pisała, że trzeba podlewać, ale tak się zastanawiam, czy w szpalerze będzie ładnie wyglądać. Jako dodatek na rabacie fajnie, ale w większej ilości? Kurcze ja mam problem z sadzeniem, nie umiem jakoś tak pomieszać tych roślin, wszystko w rzędzie bym sadziła chciałam kulki sobie jakoś fajnie posadzić i też wyszły prosto

Ja osobiście bym parzydła w szpalerze nie polecała (ale to zależy co kto lubi), ładnie kwitnie, ale nie bardzo długo a potem są kępy liści, jak dla mnie nie aż tak dekoracyjnych, żeby robić z nich szpaler. Ja Cię rozumiem z tym sadzeniem na prosto. To jest kurcze strasznie trudno pomieszać te rośliny i też mam skłonności do ustawiania w rządku, bo tak jest najłatwiej.

Zdjęcia zaległe obejrzałam. Kochana gratisy różane to Ci się trafiły!. Fajnie się prezentują Twoje rabaty w szerszych kadrach, świetnie wyglądają te rozchodniki z żurawką, trawska superaśne! Berberys z seslerią skalną baardzo mi się podoba. A w ogóle to ileż Ty mas tych seslerii, ale sobie kolekcję nagromadziłaś.

Odpoczywaj Żabko, ale się odzywaj! Buziam
Makao_J 14:18, 22 cze 2016

Pozdrowienia zostawiam i macham
L00zak 21:44, 22 cze 2016

Pozdrawiam i udanego urlopu
Basilikum 17:52, 23 cze 2016

Iwka udanego odpoczwania
fotki ogrodowe super
teraz czekam na urlopowe (jestes w senatorim?)
kasja83 13:21, 24 cze 2016

iwka napisał(a)
Odcisków od leżenia dostanę już mnie nosi, ale jest fajnie. Okolica piękna, hotel w środku lasu, cudnie

Moj ogród przechodzi szkole przetrwania. Przed wyjazdem widzialam mszyce na rozach i rozchodnikach. Nie zdazylam prysnac. Jak wroce pewnie beda same badylki

Iwonka odpoczywaj-od razu odleżyn nie dostaniesz
alis 19:06, 24 cze 2016

Iwonko, miłego wypoczynku!