Odcisków od leżenia dostanę już mnie nosi, ale jest fajnie. Okolica piękna, hotel w środku lasu, cudnie
Moj ogród przechodzi szkole przetrwania. Przed wyjazdem widzialam mszyce na rozach i rozchodnikach. Nie zdazylam prysnac. Jak wroce pewnie beda same badylki
Ogród wygląda cudnie już sobie wyobrażam jak zakwitną hortki i rozchodnik, betonowe kule bardzo fajny element dekoracyjny Śliczne róże Same ochy i achy Fotka z czosnkami w stylu makrokosmos powala Super
Ja osobiście bym parzydła w szpalerze nie polecała (ale to zależy co kto lubi), ładnie kwitnie, ale nie bardzo długo a potem są kępy liści, jak dla mnie nie aż tak dekoracyjnych, żeby robić z nich szpaler. Ja Cię rozumiem z tym sadzeniem na prosto. To jest kurcze strasznie trudno pomieszać te rośliny i też mam skłonności do ustawiania w rządku, bo tak jest najłatwiej.
Zdjęcia zaległe obejrzałam. Kochana gratisy różane to Ci się trafiły!. Fajnie się prezentują Twoje rabaty w szerszych kadrach, świetnie wyglądają te rozchodniki z żurawką, trawska superaśne! Berberys z seslerią skalną baardzo mi się podoba. A w ogóle to ileż Ty mas tych seslerii, ale sobie kolekcję nagromadziłaś.