Gosiu jakos ginie ta ilosc, zdecydowanie potrzeba mi ich wiecej u nas od kwietnia do teraz deszcz spadl moze 3-4 razy i to nie byly jakies oszalamiajace opady. a pare kilometrow dalej oberwania chmury podlewalismy ale niewiele, bo rosliny nie lubia takiej zimnej wody chlorowanej. glownie na trawnik szla.
Gosiu ja już nic nie kupuję dopóki nie posadzę wszystkiego co czeka w donicach. A 3 doniczki czekają na sadzenie w innych ogrodach- 1 u Kasi i 2 u ciebie - według zamówienia
Ależ skleroza mnie dopadła - zapomniałam o przetaczniku od Kasi i o hortce od Ciebie ! Dziś słuchałam o wieloletnich badaniach w Chinach - dowiedli, że życie w zanieczyszczonym środowisku obniża zdolności intelektualne u ludzi, głównie u dzieci i pokoleniu schodzącym - to porównanie do podobnej populacji żyjącej w czystym miejscu na ziemi. Pocieszam się, że do zanieczyszczonego środowiska w chińskich miastach jeszcze nam daleko
Hmm mm. .. wiesz, moi się śmieją, że niedługo będą musieli mi jakąś bransoletkę z adresem skołować bo zapomnę drogę do domu...
Anka Kiedyś będzie tu ogród
"Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams