Bardzo lubię te odmianę trzcinnika.Latem świetnie rozjaśnia rabatę. Te żółte kwiatki to tulipanki botaniczne?
tak botaniczne ale jakoś takie słabo się sprawują. Jako, że mam słabość do wszelkich tojeści to dziś kupiłam coś czego nie znałam - tojeść orzęsiona - ciemne liście i oczywiście mieć będzie żółte kwiaty.
I kupiłam 3 clematisy, miałam zamiar kupić takie same ale oczywiście wybrałam 3 różne. Wszystkie pełne o wielkich kwiatach więc nie wiem ile tych kwiatów mieć będą? jeden róż złamany nieco zielenią i dwa niebieskie jeden z nich to Mazury, o nim cho.c wiem że dobra i piękna odmiana.
Bardzo lubię tiarelki
Przeczytałam wstęp i opowieśś Waszych początków, piękny był ten staw, ale teraz macie ogród, rób foty z góry ogród pięknie się już prezentuje
Zajrzałam do ogrodniczego, szukałam 'Twojej' wiśni, ale cena mnie odstraszyła, przynajmniej na razie. Zobaczyłam spory wybór powojników i chciałam (dalej papugując Twój ogród) zobaczyć tego białego white snow co to tak pięknie zarasta i efekt jest taki jak na załączonym obrazku. Do tej pory byłam na etapie botanicznych odmian i też jestem ciekawa jak uda mi się to nasadzenie.