sporoblusa tez mam na próbe 4 sztuki ale on ma niska kępe i kwirnie pod koniec lata a śmiałek już w czerwcu. i wydaje mi się ze spoorblous bardziej wrażliwy na mokrość zima a smialek nie do zdarcia
Mam podobnie ale tłumaczę sobie że jak wypiele to bedzie taki sam jak wszedzie to przez chaszcze wydaje się gęstszy z żywiopłtem zrobiłam tak że kupiłam 1,5-1,7 m graby - wyższe a rzadsze - teraz nie pozwalam mu rosnąć ale nieźle się zagęszcza - wypuszcza młode gałazki od dołu. dziewczyny kupiły mniejsze za to gęste i teraz im rośnie a mnie gęstnieje
skomplikowane ?
świdośliwy niestety zostaną wysłane w poniedziałek ale to nic
w moich szkółkach jest problem z ML - cytuje "materiał z zeszłego roku wymarzł - teraz w tunelach jest nowy, trzeba czekać aż urośnie, będzie pod koniec czerwca lub początek lipca" - późno dla mnie. Trochę sobie pogadaliśmy o tej przeklętej dla traw zimie - ale sprzedawca mowi ze maja straty w berberysach, irgach , nie tylko trawy, że rośliny były bardzo nadwyrężone po suchym lecie .... i tak 20 minut
Dzięki za objaśnienia z wodą utlenioną.Daj potem znać czy efekt był.
Wiem,że i ludzie ją spożywają celem leczenia się np z grzybic,ale jak to sie ma do faktycznych ozdrowień to nie wiem .
Śmiałek śmignął niesamowicie.
I rzeczywiście ty jesteś jak mróweczka pracowita ruszyłaś ostro z kopyta w tym sezonie. W przyszłym będziesz podziwiać z leżaczka .
Oczami wyobraźni widzę jak będzie bosko!