Kropi mi właśnie, a bokami zagrzmiało gdyby miała być ulewa z wichurą , albo grad to wolę podlewać
Coś Ty u mnie chwaścior chwaściorem pogania, a ja tylko łażę i wyrywam
eM ma kosić łąkę, a zaraz potem bierzemy na klatę chodnik i piwnicę wiec zarosnie jeszcze bardziej, a jesienią przyjdzie mi szukać roślin wśród zielska
Czyli mnie rozumiesz... ja rozumiem Ciebie...ale Twój ogród uwielbiam,bo Twój areał nigdy nie prześcignie mojego, a zdjęciach nie widać , ani milimetra chwaścika
Buziak na dobranoc, bo zasnę w nosem w klawiaturze, tak jak Ty, a 5 rano pobudka
Witam jak się nazywa ta hortensja? Mam podobną a może nawet taką samą w każdym razie, kwiaty są podobne niestety moja rośnie w donicy i jest cholernie kłopotliwa w pielęgnacji żeby zakwitła.
Jak ta twoja zimuje i przede wszystkim jak ją przycinać żeby kwitła.
Kerii moją na zimę nakrywam agro włókniną białą i wiosną ścinam pod zaschniętymi kwiatostanami plus to co zmarzło i tyle , kwitnie co roku, rośnie w pełnym cieniu. Nie znam jej nazwy bo kupowałam przed O....
Osz Ty...cały czas w rozjazdach....zazdroszczę spotkań bo wyglądały na bardzo udane a i widoki bajeczne.
U Ciebie zawsze się coś dzieje, jak jedno przekwitnie to już drugie zaczyna...więc jak skosisz kawałek to i tak będzie co oglądać.
Moją hortkę tak samo okrywałam i w zeszłym roku zakwitła a w tym nie - albo za wcześnie odkryłam albo to ta co kwitnie co drugi rok - nazwy nie znam, bo to był prezent.
U mnie teraz od wczoraj pada i wszędzie woda stoi