Kasieńka nie wiem które, ale dwie od Ciebie będą kwitły, a w zasadzie jedna już kwitnie Zahortensjowana jestem Za dwa lata będzie czad
Glicynia od Ciebie pięknie już rośnie, a z drugiej strony, na tą samą podporę wspina się ta moja co udało mi się ukorzenić.
Na drugiej bramie wprawdzie wypadła mi teraz po kwitnieniu akebia - kompletnie nie wiem czemu , ale tam z drugiej strony jest rdest Auberta to razem z glicynią się nie zmieszczą.......nie bardzo wiem gdzie jeszcze mogłabym dać bo wszystkie podpory obsadzone.......muszę pomyśleć
Dzięki Dzisiaj udało się ten chodnik skończyć Poniedziałek ma być ogrodowy , a od wtorku ruszamy z drugim chodniczkiem, ale przy tym pierwszym to pikuś
Em się odźwigał jak nie wiem co bo najpierw trzeba było je zdjąć, a potem od nowa układać, gdyby nie to, że chłopcy pomagali nie dalibyśmy rady podołać temu zadaniu
No wreszcie się doczekałam, bo już na te rozjechane płyty patrzeć się nie dałotak samo jak na te blaty pod piwnicą i gruzowisko, teraz będzie porządniej