Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

pawel_snopek 22:39, 22 wrz 2016

Oglądam i podziwiał twoje fotki ogrodowe i tak sobie pomyślałem że fajnie by wyglądały u ciebie w ogrodzie trawy nadały by dużej zwiewności całej kompozycji Twoje wrzosy jak i marcinki są piękne Pozdrawiam
sylwia_slomc... 22:41, 22 wrz 2016

Coś Ty Viola wszyscy na forum wiedzą , że ja kiepskie focie robię
Ale staram się to zmienić troszkę. Fotki z telefonu bo aparat nie dość , że kiepski był to się rozwalił może w przyszłym sezonie pomyślę o lepszym
W zimie będzie czas porównań
sylwia_slomc... 22:46, 22 wrz 2016

pawel_snopek napisał(a)
Oglądam i podziwiał twoje fotki ogrodowe i tak sobie pomyślałem że fajnie by wyglądały u ciebie w ogrodzie trawy nadały by dużej zwiewności całej kompozycji Twoje wrzosy jak i marcinki są piękne Pozdrawiam

Mam troszkę traw , miscanty giganty, zebrinusy ciut mniejsze, rozplenice z siewek od Alinki - pierwszy raz mi kwitną,morning lighta od Katki, turzyce i red barony, ale u mnie to bym las traw musiała mieć, żeby się w oczy rzucałyA z takim lasem chyba bym nie dała sobie rady
Wiem , że rabaty z samych bylin tracą na lekkości, ale inaczej tego nie zdołam ogarnąć.....ten rok to było wyzwanie, gdyby eM nie przejął koszenia trawy to chyba bym sie poddała bo po pracy czasu na wszystko za mało
Katkak 22:48, 22 wrz 2016

O mosz, a mi ML jeszcze nie kwitną . One rozrastają się fajnie. Wkrótce sama będziesz je dzielić .
pawel_snopek 22:52, 22 wrz 2016

Wiem o czym jest mowawiosną będę dzielił troszkę roślin to podeślę tobie będę rozmnażał śmiałki darniowe i trzcinniki ostroklapowe jak i miskanty
Milka 06:05, 23 wrz 2016

Marcinki jesienia robia dobrą robotę. A w trawki warto iść. ..pewnie z rozplenic beda siewki, to sobie swoje kępy stworzysz
sylwia_slomc... 09:38, 23 wrz 2016

Katkak napisał(a)
O mosz, a mi ML jeszcze nie kwitną . One rozrastają się fajnie. Wkrótce sama będziesz je dzielić .

Mój jeszce też Kasiu nie kwitnie, ale zobaczysz jak ładnie zmężniał
sylwia_slomc... 09:40, 23 wrz 2016

pawel_snopek napisał(a)
Wiem o czym jest mowawiosną będę dzielił troszkę roślin to podeślę tobie będę rozmnażał śmiałki darniowe i trzcinniki ostroklapowe jak i miskanty

Chętnie przyjmę
sylwia_slomc... 09:42, 23 wrz 2016

Milka napisał(a)
Marcinki jesienia robia dobrą robotę. A w trawki warto iść. ..pewnie z rozplenic beda siewki, to sobie swoje kępy stworzysz

Marcinki jesienią niezastąpione
abiko 10:04, 23 wrz 2016

Gardener27 napisał(a)
Piękna ta Twoja nowa altanka Nikt takiej nie ma Architektura ogrodowa to bardzo ważny element Barcia z bujanej ławki pewnie mega zadowolona
Kochana ile Ty masz zimniorów w piwniczce !!! Ja w tym roku w warzywniku nakopałem całe 3 wiadra na zimę He he he ... to pojadłem
Piękne masz wrzosy Te z zeszłego roku jak i nowe nabytki Ja muszę się wybrać na giełdę po nowe kwiecie do donic bo mi chryzantemy po zeszłotygodniowych upałach padły i jest łyso

Przemek po chryzantemy to do Sylwi właśnie