Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

19:11, 09 paź 2016
sylwia_slomczewska napisał(a)
Jadę z zakupów zniczowych, nie byłabym sobą gdybym nic do ogrodu nie tachała. Tym razem to kasztan jadalny. Nigdy nie jadłam , ale spodobały mi się liście

ty to lubisz wynalazki bo sobie wyguglałam i nasz klimat(zimowy)dla niego moze nie byc przyjazny.

a jadłas kasztany? ...smakowały ci?... ...bo te w naszym Krakowie sprzedawane na kiermaszu w rynku sa dla mnie i T beznadziejne .... T jadł w Portugali i tamte sobie chwalił...ale szału nie ma
sylwia_slomc... 19:23, 09 paź 2016

Psiamama napisał(a)
A poka

Nie mam netu tylko na telefonie piszę
sylwia_slomc... 19:26, 09 paź 2016

Rumianka napisał(a)
Kaaawał ciężkiej roboty odwalone...Młody tak spracowany, że aż nogi zmieniły mu kierunki...z prawej na lewą...o la,la...a z twarzy zostały mu tylko oczy... Z tym strumieniem wyszło cudnie, byłam mało domyślna i dopiero teraz zajarzyłam o co biega...

Nogi zmieniły kierunki ha ha ha dobre Wielu takich było co nie widzieli
sylwia_slomc... 19:26, 09 paź 2016

Rumianka napisał(a)
Kaaawał ciężkiej roboty odwalone...Młody tak spracowany, że aż nogi zmieniły mu kierunki...z prawej na lewą...o la,la...a z twarzy zostały mu tylko oczy... Z tym strumieniem wyszło cudnie, byłam mało domyślna i dopiero teraz zajarzyłam o co biega...

Nogi zmieniły kierunki ha ha ha dobre Wielu takich było co nie widzieli
sylwia_slomc... 19:29, 09 paź 2016

abiko napisał(a)
Skąd ty masz tyle siły kamienie mówiłaś ?to mi umknęło ale wyglada teraz strumyk super!
Mówisz ze już dyń jest moc, bo wybieram się po nie ja z mojej tykwy ptaka robię od roku a chryzantemy są?

Dyni od groma i trochę, a chryzantemy widziałam w jednym miejscu dopiero
violka171 19:33, 09 paź 2016

chylę głowę Sylwuś-na widok strumyku popadłam w zachwyt
sylwia_slomc... 19:33, 09 paź 2016

iwka napisał(a)
ja też się zastanawiam skąd Wy wszyscy macie siłę, jedno drugiego chyba nakręca co nie zajrzę do Ciebie to coś nowego

Spać nie mogę jak wymyślę i w czyn nie wprowadzę Siły min. po zupce dyniowej a całkiem serio to chłopaki potrafią zjeść. Dziś ugotowane 7 l zupy krem z dyni z mięskiem do tego idą grzanki i jutro już pewnie nie będzie
sylwia_slomc... 19:33, 09 paź 2016

iwka napisał(a)
ja też się zastanawiam skąd Wy wszyscy macie siłę, jedno drugiego chyba nakręca co nie zajrzę do Ciebie to coś nowego

Spać nie mogę jak wymyślę i w czyn nie wprowadzę Siły min. po zupce dyniowej a całkiem serio to chłopaki potrafią zjeść. Dziś ugotowane 7 l zupy krem z dyni z mięskiem do tego idą grzanki i jutro już pewnie nie będzie
sylwia_slomc... 19:37, 09 paź 2016

eee_taam napisał(a)

ty to lubisz wynalazki bo sobie wyguglałam i nasz klimat(zimowy)dla niego moze nie byc przyjazny.

a jadłas kasztany? ...smakowały ci?... ...bo te w naszym Krakowie sprzedawane na kiermaszu w rynku sa dla mnie i T beznadziejne .... T jadł w Portugali i tamte sobie chwalił...ale szału nie ma

Justyna za całe 7 zł były i widać, że pewnie w tym markecie żywot zakończą to wzięłam bo chłopcy chcieli. Nigdy nie mieliśmy okazji próbować, a odobno są już lody o smaku kasztanów.
sylwia_slomc... 19:37, 09 paź 2016

eee_taam napisał(a)

Justyna za całe 7 zł były i widać, że pewnie w tym markecie żywot zakończą to wzięłam bo chłopcy chcieli. Nigdy nie mieliśmy okazji próbować, a odobno są już lody o smaku kasztanów.