Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina » Edycja postu

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Katkak 18:54, 01 lis 2016

Sylvana napisał(a)
Sylwuś....rzeczka piękna będzie bo już to widać, ale...........nie gniewaj się kochana....ale odpuść trochę eM bo się wykończy biedak....jeszcze zdążycie....nie ma co się tak spieszyć.....większość roślin posadzona i to najważniejsze, że już rosną....resztę można sobie powoli dłubać.....zamęczycie się....odpocznijcie trochę i popatrzcie co już macie....jak dużo już zrobiliście.....nikt na O. tyle nie zdziałał w jeden sezon....jest pięknie a Wy tak zasuwacie, że nie nadążacie się tym cieszyć.....sorry za te słowa, ale już samym patrzeniem można się zmęczyć....spójrz na swoje dzieło nie tylko przez obiektyw na szybko, ale tak na spokojnie, bo jest co oglądać......pozdrawiam gorąco całą Waszą rodzinę

Kochana i nie masz racji , Oni zasuwają jak mróweczki i cieszą się tym przeogromnie. Wiem co mówię bo rozmawiałam w tym tygodniu z obojgiem . Wojtuś sam stwierdził, że nie potrafi siedzieć bezczynnie i Sylwia szczęściara wcale Go nie musi gonić do roboty . A nawet dalsza część strumienia żeby robić już teraz była inicjatywą Wojtka . Oboje są niesamowici i rację masz w zupełności, że nikt na O tyle pracy i czasu w ogród nie wkłada .
Sylvana 19:14, 01 lis 2016

Bez dwóch zdań znasz ich lepiej.....ale ja nie ze złośliwości to napisałam, ale z troski ....bo człowiek to nie maszyna....w końcu zaczynają boleć plecy, ręce i itd.....odpoczynek im się należy, bo i tak już zrobili 300% normy.
Katkak 19:26, 01 lis 2016

Sylvana napisał(a)
Bez dwóch zdań znasz ich lepiej.....ale ja nie ze złośliwości to napisałam, ale z troski ....bo człowiek to nie maszyna....w końcu zaczynają boleć plecy, ręce i itd.....odpoczynek im się należy, bo i tak już zrobili 300% normy.

O złośliwość nawet do głowy by mi nie przyszło Cię posądzać, wiem że to ze szczerego serca. Ale TAKIE Typy, nic im nie poradzisz .
Sylvana 19:32, 01 lis 2016

Pewnie masz rację....cóż, będę w takim razie dalej podglądać i za głowę się łapać
Katkak 19:39, 01 lis 2016

Sylvana napisał(a)
Pewnie masz rację....cóż, będę w takim razie dalej podglądać i za głowę się łapać

A myślisz, że ja się nie łapię? . To trzymamy się obie za głowy i czekamy na CD .
Sylvana 19:54, 01 lis 2016

Ciekawe co właścicielka wątku powie na tą prywatę
Rumianka 20:00, 01 lis 2016

Ja już od wiosny tak łapię się za głowę, co ONI wyprawiają w takim zawrotnym tempie...!!!
Mala_Mi 15:29, 02 lis 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

jak zwykle nie doczytam wszystkiego.. zaintrygowały mnie te bale.. co tam będzie??
Sebek 15:58, 02 lis 2016

Ale Wy zasuwacie... Mi by już się nie chcialo w takiej zimnicy - choć kiedyś też u siebe też tak zasuwałem, po prostu rozleniwiłem się po latach
sylwia_slomc... 18:18, 02 lis 2016

kasiek napisał(a)
No proszę - nie ma jak robota ze zdwojonymi siłami! Super wychodzi, uważaj tylko by nie zasłonic tej pięknej małej altanki bo ona jest perełką...
Za plastry buziaki wielkie!

Żadnych powiadomień mi nie pokazywało , a tu tak gwarno
Altanka jeszcze długo na widoku będzie bo wszystko małe , ale docelowo nie będzie tak od razu w oczka świecić tylko się ukazywać za zakrętemjak wytrzyma tyle lat A jak nie wytrzyma to się postawi drugą