Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 20:25, 20 lis 2016

violka171 napisał(a)

i fajnie,czasami trzeba odskoczyć od pracy
ta Twoja róża rzeczywiście jest niesamowita że tyle wytrzymuję
macham

Trzeba czasem odreagować w innym wymiarze
20:26, 20 lis 2016
AnnaCh napisał(a)
DM w W-wie na Narodowym, czatuje na bilety, ja uwielbiam

Sylwia, sorki, że Ci tu zaśmiecam.

kawiarenka
edytawałam w międzyczasie ...bo konwersacja u mnie trwa na ten temat
...ale my nic tak odległego nie planujemy

PS. wiem co sobie jutro posłucham DM ...echhh ...nawet fryzure miałam od rondla ale wygoląną nad uszami i na karku pod ich wpływem ...a jak sie umordowalam zeby fryzjerka mnie tak obcieła ...do dzis pamieam jej twarz konia

echh ...ciekawe to czasy ...dziś bym sie ze wstydu spaliła z tej fryzury ...a wtedy w Liceum ...jak sobie pomyśle ...żal ...bo człowiek czuł sie wolny i taki dumny z siebie
sylwia_slomc... 20:34, 20 lis 2016

eee_taam napisał(a)
oglądam = podglądam, czytam ...nie komentuje ...bo na sam widok waszej robonośći mi słabo

Aerosmith mój M lubi słuchać ...mnie to strasznie męczy

A za młodzieżą Sylwio trudno nadąrzyc ...mój synus teraz katuje ....nas i wszystkich wkoło bo jego koledzy tego nie słuchają.... Republiką ....i kto by pomyslał ze taki kultowy zespól sobie wyszuka.
Pamiętam jak dzis pokój wymalowany w czarno-białe pasy u moich kuzynów ...i nerwość wójostwa ...wieczne kłótnie o przemalowanie pokoju ))......ja do komunii szłam jak oni tego słuchali ale i tak sie osłuchałam że do dzis lubię ...choć niektóre utwory odkrywam na nowo

Młodość swoje prawa ma Ja słuchałam Haus of pain i Jack mad night( a teraz to nie wiem nawet czy dobrze napisałam) i hard core też, ale innej muzy łagodniejszej również Uwielbiałam np Fun Factory, Roxet, Ryśka Rynkowskiego,New Kids on the block, Jemu i Ridla również, a potem phila Collinsa- przekrój miesiąca bo Elvisa też
A mój Em Disco Polo głównie. Walka była po ślubie o toGusta mu się poprawiły ciut
sylwia_slomc... 20:36, 20 lis 2016

jolanka napisał(a)

Haha, mój brat pomalował kiedyś pokój na czarno - cały - zostawił tylko kółko na suficie przy lampie Rodzice malo zawału nie dostali. Jak sie wyprowadzał "na swoje" nie było komu tego skrobać a żadna farba tego nie była w stanie pokryć Do dziś to wspominamy

No mój starszy synuś chętnie by tak zrobił Poszłam na ugodę i pozwoliłam na tapetę z graffiti
sylwia_slomc... 20:37, 20 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
DM w W-wie na Narodowym, czatuje na bilety, ja uwielbiam

Sylwia, sorki, że Ci tu zaśmiecam.

Czuj się jak u siebie
sylwia_slomc... 20:39, 20 lis 2016

eee_taam napisał(a)

kawiarenka
edytawałam w międzyczasie ...bo konwersacja u mnie trwa na ten temat
...ale my nic tak odległego nie planujemy

PS. wiem co sobie jutro posłucham DM ...echhh ...nawet fryzure miałam od rondla ale wygoląną nad uszami i na karku pod ich wpływem ...a jak sie umordowalam zeby fryzjerka mnie tak obcieła ...do dzis pamieam jej twarz konia

echh ...ciekawe to czasy ...dziś bym sie ze wstydu spaliła z tej fryzury ...a wtedy w Liceum ...jak sobie pomyśle ...żal ...bo człowiek czuł sie wolny i taki dumny z siebie

No no koleżanko....nie podejrzewałabym o takie ekscesy....cicha woda brzegi rwie
20:49, 20 lis 2016
sylwia_slomczewska napisał(a)

Młodość swoje prawa ma Ja słuchałam Haus of pain i Jack mad night( a teraz to nie wiem nawet czy dobrze napisałam) i hard core też, ale innej muzy łagodniejszej również Uwielbiałam np Fun Factory, Roxet, Ryśka Rynkowskiego,New Kids on the block, Jemu i Ridla również, a potem phila Collinsa- przekrój miesiąca bo Elvisa też
A mój Em Disco Polo głównie. Walka była po ślubie o toGusta mu się poprawiły ciut

przeglad masz niezły ...ja tez wszystkiego słucham ...ale tylko wtedy jak w radiu puszczaja
sylwia_slomc... 20:53, 20 lis 2016

eee_taam napisał(a)

przeglad masz niezły ...ja tez wszystkiego słucham ...ale tylko wtedy jak w radiu puszczaja

Teraz to ja teżA w domu z przymusu tego co dzieci i to nieraz na dwa różne sprzęty co innego idzie......aż głowa boli
sylwia_slomc... 21:01, 20 lis 2016

Dzisiejsza zabawa

sylwia_slomc... 21:05, 20 lis 2016

wyniki