Z kręgli zadowoleni wszyscy, a z muzeum starszy nie. Trudno niech się przymusowo od...amia Kultura wyższych lotów jest mu wskazana, bo muzy słucha tylko ciężkiej. Na razie jest foch for ever na cały świat o to muzeum. Młodszemu się podobało, ot gusta
Z kręgli zadowoleni wszyscy, a z muzeum starszy nie. Trudno niech się przymusowo od...amia Kultura wyższych lotów jest mu wskazana, bo muzy słucha tylko ciężkiej. Na razie jest foch for ever na cały świat o to muzeum. Młodszemu się podobało, ot gusta
Wybacz starszemu . Ja chowana na Black Sabbath przez starszego brata, do tej pory lubię takie "ciężkie" granie. I moja starsza córka też. A fajne ludzie jesteśmy . To o niczym nie świadczy (w sensie wrażliwości i otwartości na świat).
Romeczko nic przeciw nie mam bo jak mówią gusta są różne i wszystko dla ludzi, ale jak się słucha takiej muzy a potem nabuzowanym chodzi to już udawać, że nie widzę nie zamierzam, muszę Mu złagodzić obyczaje
żle sie wyraziłam - bez zmian - czyli ciągła imprezownia (od września właściwie cięgiem gdzieś jesteśmy lub u kogoś bywamy )
Ze zdrowiem lepiej - dziś jeszcze w domu a jutro szkoła .