Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

jolanka 20:08, 20 lis 2016

eee_taam napisał(a)
oglądam = podglądam, czytam ...nie komentuje ...bo na sam widok waszej robonośći mi słabo

Aerosmith mój M lubi słuchać ...mnie to strasznie męczy

A za młodzieżą Sylwio trudno nadąrzyc ...mój synus teraz katuje ....nas i wszystkich wkoło bo jego koledzy tego nie słuchają.... Republiką ....i kto by pomyslał ze taki kultowy zespól sobie wyszuka.
Pamiętam jak dzis pokój wymalowany w czarno-białe pasy u moich kuzynów ...i nerwość wójostwa ...wieczne kłótnie o przemalowanie pokoju ))......ja do komunii szłam jak oni tego słuchali ale i tak sie osłuchałam że do dzis lubię ...choć niektóre utwory odkrywam na nowo

Haha, mój brat pomalował kiedyś pokój na czarno - cały - zostawił tylko kółko na suficie przy lampie Rodzice malo zawału nie dostali. Jak sie wyprowadzał "na swoje" nie było komu tego skrobać a żadna farba tego nie była w stanie pokryć Do dziś to wspominamy
20:13, 20 lis 2016
AnnaCh napisał(a)
Justyna, to przekaż M, że koncert w Krakowie

Republikę też lubię, niestety nie było mi dane nigdy ich zobaczyć na żywo i już nie zobaczę... Właśnie z tego względu Miśkę zabieramy, bo te współczesne zespoły to jak dla mnie odpadają

DM ...nie myslałam o koncercie ...ale ciekawa podpowiedz ...bo to kapela mojej młodości...ale M nie chce na Depeche Mode z przymusu pójdzie

ale 2 czerwca 2017 ...to go pokonał ....ale Kraków do niego przemawia bo to na miejscu
sylwia_slomc... 20:16, 20 lis 2016

kasiek napisał(a)

żle sie wyraziłam - bez zmian - czyli ciągła imprezownia (od września właściwie cięgiem gdzieś jesteśmy lub u kogoś bywamy )
Ze zdrowiem lepiej - dziś jeszcze w domu a jutro szkoła .

A to ok
sylwia_slomc... 20:17, 20 lis 2016

kasiek napisał(a)

Nasze bierzemy dziewczyny na koncert Bacha (organy). Zobaczymy jak się córom spodoba

Mocno lecicie
AnnaCh 20:18, 20 lis 2016

eee_taam napisał(a)
DM ...nie myslałam o koncercie ...ale ciekawa podpowiedz ...bo to kalela mojej młodości...ale M nie chce
DM w W-wie na Narodowym, czatuje na bilety, ja uwielbiam

Sylwia, sorki, że Ci tu zaśmiecam.
sylwia_slomc... 20:19, 20 lis 2016

roma2 napisał(a)

No i dobrze, bo jeśli widzisz coś złego, to udawanie, ze wszystko cacy nic nie pomoże, wręcz zaszkodzi. A muzyka "ciężka" to może źle zrozumiałam, bo nie wiem co słucha "ciężkiego". Najważniejsze, że czuwacie . Bo trzeba i tyle. I to niezależnie od słuchanej muzyki. Wierz mi.

no trzeba rękę na pulsie trzymać .....a czasem i mocniej zacisnąć
Ot młodość
sylwia_slomc... 20:20, 20 lis 2016

Katkak napisał(a)

Roma kocham Cię jeszcze bardziej

A ja Was Obie
sylwia_slomc... 20:22, 20 lis 2016

Katkak napisał(a)
Słomciu, czy Twoja trzmielina oskrzydlona też ma takie fajne różowo-pomarańczowe owocki?

Fajne są nie Ma ich sporo
Zebrałam kilka, spróbuję wysiać tylko nie wiem czy trzeba stratyfikować czy też nie?
sylwia_slomc... 20:24, 20 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
A ja właśnie kupiłam bilety na pożegnalną trasę Aerosmith, bierzemy Miśkę moją, bo coraz mniej okazji będzie miała do posłuchania rockowych gwiazd Teraz już takich nie ma...

Teraz to się tyle styli muzycznych nakociło, że ciężko określić co jest czymKorzystajcie jak jest okazja
sylwia_slomc... 20:25, 20 lis 2016

AnnaCh napisał(a)
No czekam jeszcze na plany Guns'n'Roses na przyszły rok, bo się jeszcze nie sprecyzowali i liczę na to, że jeszcze bilety na mój ukochany Depeche Mode będą, bo nie zdążyłam kupić
A póki co 17 grudnia idę na operę Turandot

Ale jesteś muzycznie zakręcona