Na razie musi wystarczyć, zobaczymy jak się sprawdzi na duże oczko musiałbym dawać EPDM, a Danusia powiedziała, że gryzonie i kret dadzą jej radę( foli w sensie) to na co mi dziurawe oczko?
EM chciałby mały staw, ale trzeba by go kopać tu gdzie chłopaków boisko bo najniżej jest, woda by pewnie była do pierwszej powodzi , a potem sam muł to szkoda naszej roboty i kosztów Na staw trzeba pozwolenie , a na tym odcinku raczej nie dostaniemy bo zapisane jako pas zieleni.
A na takie małe pozwolenia nie trzeba, a Gmina się zgodziła
Muszę się cieszyć tym co mogę mieć i tyle Zwierzęta też się będą cieszyć z wodopoju, szczególnie jak w rowie susza
dziewczyny maja i polecaja ...głownie na myszy ...nie mam jakiegos problemu duzego z myszmi ...ale przy tym urzadzeniu spokoj gwarantowany.
powinien tez dzialac na nornice ...tak zemy z T ocenili ....mam gniazdko na tarasie i tam przez lato bedzie u mnie chodził ....ciekawa jestem czy mi sie nornice wyniosa ....bo naprawde mam ich dość a kupowanie trutki i ciagle ich karmnienie mnie juz wnerwia
Makieta super - pochwal raz jeszcze Młodego Forma może nie ogromna ale bardzo ładnie ukształtowana i dużo półeczek ma - super będzie! A w którym miejscu?
Musi być do prądu podpięte? Bo u mnie prąd tylko w przydomowym A tam na razie z gryzoniami problem opanowany mam nadzieję. Jak to działać ma, emituje wibracje czy dźwięki. Jak zastosujesz zdaj relację obszerną