Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 20:33, 25 sty 2017

eee_taam napisał(a)
moje wyprzedazowe ciemierniki tez były zasuszane ...tez je moczyłam w misce z woda ...oni chyba nie podlewają roślin w tych marketach ...bardzo mnie to dziwi ...no ale.

forme widzę ....nie za mała na twój areał ?

Na razie musi wystarczyć, zobaczymy jak się sprawdzi na duże oczko musiałbym dawać EPDM, a Danusia powiedziała, że gryzonie i kret dadzą jej radę( foli w sensie) to na co mi dziurawe oczko?
EM chciałby mały staw, ale trzeba by go kopać tu gdzie chłopaków boisko bo najniżej jest, woda by pewnie była do pierwszej powodzi , a potem sam muł to szkoda naszej roboty i kosztów Na staw trzeba pozwolenie , a na tym odcinku raczej nie dostaniemy bo zapisane jako pas zieleni.
A na takie małe pozwolenia nie trzeba, a Gmina się zgodziła
Muszę się cieszyć tym co mogę mieć i tyle Zwierzęta też się będą cieszyć z wodopoju, szczególnie jak w rowie susza
Kasiek 20:40, 25 sty 2017

Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma Oczko fajne, zobaczysz ile radosci przyniesie
20:40, 25 sty 2017
sylwia_slomczewska napisał(a)

Na razie musi wystarczyć, zobaczymy jak się sprawdzi na duże oczko musiałbym dawać EPDM, a Danusia powiedziała, że gryzonie i kret dadzą jej radę( foli w sensie) to na co mi dziurawe oczko?
EM chciałby mały staw, ale trzeba by go kopać tu gdzie chłopaków boisko bo najniżej jest, woda by pewnie była do pierwszej powodzi , a potem sam muł to szkoda naszej roboty i kosztów Na staw trzeba pozwolenie , a na tym odcinku raczej nie dostaniemy bo zapisane jako pas zieleni.
A na takie małe pozwolenia nie trzeba, a Gmina się zgodziła
Muszę się cieszyć tym co mogę mieć i tyle Zwierzęta też się będą cieszyć z wodopoju, szczególnie jak w rowie susza

zamówiłam dzis na gryzonie głownie myszy taki odstaszacz

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5024091005

dziewczyny maja i polecaja ...głownie na myszy ...nie mam jakiegos problemu duzego z myszmi ...ale przy tym urzadzeniu spokoj gwarantowany.

powinien tez dzialac na nornice ...tak zemy z T ocenili ....mam gniazdko na tarasie i tam przez lato bedzie u mnie chodził ....ciekawa jestem czy mi sie nornice wyniosa ....bo naprawde mam ich dość a kupowanie trutki i ciagle ich karmnienie mnie juz wnerwia
kasiek 20:52, 25 sty 2017

Makieta super - pochwal raz jeszcze Młodego Forma może nie ogromna ale bardzo ładnie ukształtowana i dużo półeczek ma - super będzie! A w którym miejscu?
sylwia_slomc... 21:39, 25 sty 2017

Kasiek napisał(a)
Jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma Oczko fajne, zobaczysz ile radosci przyniesie

Też tak myślę i skoro mam do wyboru mieć takie lub żadne to wybieram takie
Kasiek 21:41, 25 sty 2017

sylwia_slomc... 21:41, 25 sty 2017

eee_taam napisał(a)

zamówiłam dzis na gryzonie głownie myszy taki odstaszacz

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5024091005

dziewczyny maja i polecaja ...głownie na myszy ...nie mam jakiegos problemu duzego z myszmi ...ale przy tym urzadzeniu spokoj gwarantowany.

powinien tez dzialac na nornice ...tak zemy z T ocenili ....mam gniazdko na tarasie i tam przez lato bedzie u mnie chodził ....ciekawa jestem czy mi sie nornice wyniosa ....bo naprawde mam ich dość a kupowanie trutki i ciagle ich karmnienie mnie juz wnerwia

Musi być do prądu podpięte? Bo u mnie prąd tylko w przydomowym A tam na razie z gryzoniami problem opanowany mam nadzieję. Jak to działać ma, emituje wibracje czy dźwięki. Jak zastosujesz zdaj relację obszerną
sylwia_slomc... 21:43, 25 sty 2017

kasiek napisał(a)
Makieta super - pochwal raz jeszcze Młodego Forma może nie ogromna ale bardzo ładnie ukształtowana i dużo półeczek ma - super będzie! A w którym miejscu?
Młodego pochwale, a oczko koło gunnery w strone trocinówki , jakby wzdłuż warzywnika z nim polecę
sylwia_slomc... 21:46, 25 sty 2017

Ostatnie mrozowe widoki z altanki we wszystkie strony świata

sylwia_slomc... 21:49, 25 sty 2017

oczko będzie dokładnie w tym kącie pomiędzy namiotem gunnerki, a pergolą