Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 09:29, 07 lut 2017

vita napisał(a)
Montana w pełnej gotowości do wiosny, oby tylko drastycznie nie przymroziło.
Czemu dziwisz się naparstnicy, że nic jej nie jest? Tak zimuje.
Dziecięcych radości przy foto makro zazdroszczę i powodzenia życzę

Nie dziwię się , że przezimowała , tylko temu, że jedne zmroziło , a inne nie. Sporo naparstnic mi w tym sezonie nie przetrwało zimy. Dziwi to, że rosły obok siebie i jedne zmarzły , a drugie nie
mira 10:13, 07 lut 2017

Sylwia jak wspaniale się cieszyć razem z Tobą - Twoja radość mnie zawsze ujmuje.
Pamiętam Twoje pierwsze fotki na forum .
Coś czuję że w sobotę będziesz zajęta

Znasz kalkulator na złote godziny ?
http://www.golden-hour.com/

przy fotkach makro trzeba wolno działać i nic a nic się nie ruszyć dlatego spece używają statywów

Sylwia ale będziemy teraz wiedzieć co wyłazi z ziemi hehe

Masz cedr w ogrodzie ? łał to pokaż
/zobacz tam pisałaś coś o katach /

pozdrawiam
sylwia_slomc... 13:11, 07 lut 2017

Mireczko mam posadzony cedr himalajski na górze koło metasekwoi na razie malutki, ma może z pół metra wysokości, owijam go co zimę, ale już świerki i sosny posadzone to kiedyś go osłonią może Już czekam, żeby z tej ziemi coś wyłaziło
Sobotę mam doktorowo zakupową , wyjątkowo w tym tygodniu, ale zakupy w dużej mierze ogrodowe mają być właśnie
No jak sobie przypomnę moje pierwsze fotki to powiem Ci jestem pełna podziwu dla tych co do mnie zaglądali i nie przestali mnie odwiedzać. A mnie się wtedy wydawało , że czego chcecie jak przecież tak się staram zrobić ładną fotkę i wszystko na nich widziałam Teraz już nic na nich nie widzę, bo mi się zmienił punkt widzenia i jak porównam tamte fotki, a obecne to niebo a ziemia

Macham do Wszystkich, którzy przy mnie wytrwali przez ten czas, gdzie nic nie było widać

Nie znam tego kalkulatora.......( nie ma jakiejś wersji po Polsku? Bo ja z angielskiego to słabiutko.....jestem z czasów gawarit pa Ruski, angielskiego tylko liznęłam i do tego rusycysrtka nas go uczyła )
Milka 13:31, 07 lut 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Nie dziwię się , że przezimowała , tylko temu, że jedne zmroziło , a inne nie. Sporo naparstnic mi w tym sezonie nie przetrwało zimy. Dziwi to, że rosły obok siebie i jedne zmarzły , a drugie nie

No to niespodzianka, u mnie wszystkie żyją
Czasami nie wywalaj, od korzenia świeże liście puści
14:41, 07 lut 2017
sylwia_slomczewska napisał(a)
Mireczko mam posadzony cedr himalajski na górze koło metasekwoi na razie malutki, ma może z pół metra wysokości, owijam go co zimę, ale już świerki i sosny posadzone to kiedyś go osłonią może Już czekam, żeby z tej ziemi coś wyłaziło
Sobotę mam doktorowo zakupową , wyjątkowo w tym tygodniu, ale zakupy w dużej mierze ogrodowe mają być właśnie
No jak sobie przypomnę moje pierwsze fotki to powiem Ci jestem pełna podziwu dla tych co do mnie zaglądali i nie przestali mnie odwiedzać. A mnie się wtedy wydawało , że czego chcecie jak przecież tak się staram zrobić ładną fotkę i wszystko na nich widziałam Teraz już nic na nich nie widzę, bo mi się zmienił punkt widzenia i jak porównam tamte fotki, a obecne to niebo a ziemia

Macham do Wszystkich, którzy przy mnie wytrwali przez ten czas, gdzie nic nie było widać

Nie znam tego kalkulatora.......( nie ma jakiejś wersji po Polsku? Bo ja z angielskiego to słabiutko.....jestem z czasów gawarit pa Ruski, angielskiego tylko liznęłam i do tego rusycysrtka nas go uczyła )

ufff dobrze że zmieniasz poglądy i suniesz do przodu wszystkim będzie łatwiej ....jeszcze chwila i się zapiszesz na szkolenie z robienia zdjęć ...i będzie szaleństwo

14:45, 07 lut 2017
mira napisał(a)
Sylwia jak wspaniale się cieszyć razem z Tobą - Twoja radość mnie zawsze ujmuje.
Pamiętam Twoje pierwsze fotki na forum .
Coś czuję że w sobotę będziesz zajęta

Znasz kalkulator na złote godziny ?
http://www.golden-hour.com/

przy fotkach makro trzeba wolno działać i nic a nic się nie ruszyć dlatego spece używają statywów

Sylwia ale będziemy teraz wiedzieć co wyłazi z ziemi hehe

Masz cedr w ogrodzie ? łał to pokaż
/zobacz tam pisałaś coś o katach /

pozdrawiam

świetny link

tylko dlaczego podają u mnie ich początek na dziś na około 16-tej jak słońca nie ma ....przy takie burej pogodzie tego złota się raczej nie ułapie?

Milka 14:45, 07 lut 2017

Nowy sprzet do fotografii super. Montany widać, że żyją
Anda 15:27, 07 lut 2017

Gratuluję nowego aparatu Cieszę się razem z Tobą. Fotki teraz wolniej wchodzą na forum bo są większe niż te z telefonu. Buźkę masz przesympatyczną
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 17:28, 07 lut 2017

Milka napisał(a)

No to niespodzianka, u mnie wszystkie żyją
Czasami nie wywalaj, od korzenia świeże liście puści

Wiem Irenko, ale powiem Ci, że zdziwiona jestem bardzo
sylwia_slomc... 17:29, 07 lut 2017

eee_taam napisał(a)

ufff dobrze że zmieniasz poglądy i suniesz do przodu wszystkim będzie łatwiej ....jeszcze chwila i się zapiszesz na szkolenie z robienia zdjęć ...i będzie szaleństwo

Chyba tak daleko się nie posunę jednak.....remont domu wygra z kursami