Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 19:09, 07 lut 2017

mira napisał(a)

Teoretycznie nie, no jakieś światło musi być - można kombinować może w takie dni wcześniej - ale to nie dni chyba na fotki chyba że ładna aura - ale jak widać Sylwii chyba żaden kalkulator nie potrzebny

tam nie trzeba znać ang to takie intuicyjne zawołaj syna nich Ci ustawi tylko miejscowość sama to zrobisz
ja też z czasów przed...

A ok poproszę, angielskiego się uczą ObajJa latam kiedy mogę bez kalkulatora, bo mi uszami wychodzi w robocie ale z takiego w weekendy chętnie skorzystam
sylwia_slomc... 19:11, 07 lut 2017

anbu napisał(a)
Oooo nowy aparacik Super

Jak się cieszę, że się cieszycie z nowej jakości taki prezent dla Was i dla mnie
Gardenarium 19:13, 07 lut 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

No jak sobie przypomnę moje pierwsze fotki to powiem Ci jestem pełna podziwu dla tych co do mnie zaglądali i nie przestali mnie odwiedzać. A mnie się wtedy wydawało , że czego chcecie jak przecież tak się staram zrobić ładną fotkę i wszystko na nich widziałam Teraz już nic na nich nie widzę, bo mi się zmienił punkt widzenia i jak porównam tamte fotki, a obecne to niebo a ziemia

Macham do Wszystkich, którzy przy mnie wytrwali przez ten czas, gdzie nic nie było widać

Ja właśnie zwróciłam uwagę na byle jakie fotki Ale ciągle zaglądałam, bo Twój ogród przechodzi niesamowitą metamorfozę na lepsze. Liczy się człowiek

Instagram Ogrodowiska
sylwia_slomc... 19:39, 07 lut 2017

Polowałam na ptaszki, a one na karmnik już czekały kiedy przyjdę nasypać, dobrze, że wczoraj zaniosłam na nowo napełnione kokosy

nie zdążyło cyknąć

byłam pod gospodą , ale widać , ze coś tam w karmniku siedzi, wcześniej nie byłoby widać karmnika Świetnie też widać jak bardzo mam ogród pod górę
violka171 19:49, 07 lut 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)
Z dzisiejszych nowinek to mam taka, że poprawi się jakość zdjęć , którymi Was karmię
Za namową Katki i pod wpływem zdjęć u Danusi zakupiłam dziś takie oto urządzenie, które ma mi w tym pomóc

Od razu zrobiono mi nim zdjęcie
więc macham do Wszystkich

gratuluje nowego nabytku
za to cenię te apraciki ze sa proste w obsłudze auto,i bardzo poreczne
to sie bedzie teraz działo
macham łapką
sylwia_slomc... 19:55, 07 lut 2017

To chyba coś większego siedziało w tym karmniku

zajrzałam im pod piórka
sylwia_slomc... 20:00, 07 lut 2017

Gardenarium napisał(a)

Ja właśnie zwróciłam uwagę na byle jakie fotki Ale ciągle zaglądałam, bo Twój ogród przechodzi niesamowitą metamorfozę na lepsze. Liczy się człowiek

Dzięki Danuś za wsparcie od samego początku
Pamiętam jak Cię prosiłam, żebyś mi pozwoliła dodawać fotki nieregulaminowe. Jestem tu nadal dzięki Tobie, gdybyś się wtedy nie zgodziła na to, nie byłoby mnie dzisiaj tutaj z Wami....nie miałam innego sprzętu do fotek oprócz starej noki z klapkąBuziol
sylwia_slomc... 20:03, 07 lut 2017

violka171 napisał(a)

gratuluje nowego nabytku
za to cenię te apraciki ze sa proste w obsłudze auto,i bardzo poreczne
to sie bedzie teraz działo
macham łapką

Właśnie na tej prostocie obsługi mi najbardziej zależało No i chciałam jeszcze zooma i macro i niedrogo, w pakiecie mam panoramę....w tyle szczęścia jeszcze nie wierzęA jakbyście minę ekspedientki widzieli jak jej moje wymagania wymieniłam.....a jednak dopięłam swego
sylwia_slomc... 20:20, 07 lut 2017

macro na razie chyba wychodzi mi najlepiej, choć najłatwiejsze panoramiczne.....w związku z tym mam pytanie do zaawansowanych w obsłudze czy panoramę z zoomem można robić czy się nie da?

mini rodek znowu się pozwijał bo mróz

od samego początku trochę choruje bo mu liście żółkną jakby miał chclorozę
Opryski dolistne mieszanką polecaną przez Bogdzię troszkę pomogły, ale czy się uratuje nie wiem.

wychodzi kolejna glediczja

sylwia_slomc... 20:30, 07 lut 2017

bażanty teraz widać tak

szkoda, że ciemno bo nie widać jakie ładne

nie podobało mu się, że się kręcę