A ok poproszę, angielskiego się uczą ObajJa latam kiedy mogę bez kalkulatora, bo mi uszami wychodzi w robocie ale z takiego w weekendy chętnie skorzystam
Polowałam na ptaszki, a one na karmnik już czekały kiedy przyjdę nasypać, dobrze, że wczoraj zaniosłam na nowo napełnione kokosy
nie zdążyło cyknąć
byłam pod gospodą , ale widać , ze coś tam w karmniku siedzi, wcześniej nie byłoby widać karmnika Świetnie też widać jak bardzo mam ogród pod górę
Dzięki Danuś za wsparcie od samego początku
Pamiętam jak Cię prosiłam, żebyś mi pozwoliła dodawać fotki nieregulaminowe. Jestem tu nadal dzięki Tobie, gdybyś się wtedy nie zgodziła na to, nie byłoby mnie dzisiaj tutaj z Wami....nie miałam innego sprzętu do fotek oprócz starej noki z klapkąBuziol
Właśnie na tej prostocie obsługi mi najbardziej zależało No i chciałam jeszcze zooma i macro i niedrogo, w pakiecie mam panoramę....w tyle szczęścia jeszcze nie wierzęA jakbyście minę ekspedientki widzieli jak jej moje wymagania wymieniłam.....a jednak dopięłam swego
macro na razie chyba wychodzi mi najlepiej, choć najłatwiejsze panoramiczne.....w związku z tym mam pytanie do zaawansowanych w obsłudze czy panoramę z zoomem można robić czy się nie da?
mini rodek znowu się pozwijał bo mróz
od samego początku trochę choruje bo mu liście żółkną jakby miał chclorozę
Opryski dolistne mieszanką polecaną przez Bogdzię troszkę pomogły, ale czy się uratuje nie wiem.