Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

gosika67 09:57, 15 maj 2017

Sylwia też kawał ogrodu i taka różnorodność. Fajnie mieć takich znajomych, pewnie jesteście w swoim żywiole jak się spotkacie.
sylwia_slomc... 10:12, 15 maj 2017

abiko napisał(a)
Maczkom Sylwia trzeba dać patyki, bo się wyginają mocno, to samo sobie wczoraj pomyślałam

Jej ile h ma ten ogród sąsiadów, ogrooomny...

Chyba trochę mniej niż 1ha bo jeszcze kawałek za płotem dzierżawią, a chcieliby dokupić
Planują kiedyś agroturystykę. niedaleko nas , a miejsce bardzo atrakcyjne i blisko Wisły.
Plany mamy zbieżne bo też myślę w przyszłości o czymś podobnym lub pokrewnym, ale na mniejszą skalę jednaki w ciut innym stylu
sylwia_slomc... 10:14, 15 maj 2017

Monia81 napisał(a)
Sylwuś piękny ogród znajomych pokazałaś, bardzo mi się spodobały te tawuły na obrzeżach, super to wyglądaa pracy multum w tym ogrodzie włożone...

Tawuły jako obwódka świetnie wyglądają widziałam wczoraj przejazdem żywopłot po obu dtronach dłuuuugiego podjazdu zrobiony z lilaków - teraz kwitnie - bajecznie wygląda( aparatu nie miałam )
Agania 10:54, 15 maj 2017

Ogród znajomych bardzo adekwatny do ogroturystyki, jeżyk faktycznie już oswojony...staw ogrodmny

Gunera ma fajny domek....super trzyma się "smoczyca"...gratuluję
sylwia_slomc... 10:59, 15 maj 2017

Agania napisał(a)
Ogród znajomych bardzo adekwatny do ogroturystyki, jeżyk faktycznie już oswojony...staw ogrodmny

Gunera ma fajny domek....super trzyma się "smoczyca"...gratuluję

Fajna jest i w tym tygodniu ja rozbierzemy
13:13, 15 maj 2017
ogród sasiedzki obejrzałam...o agroturystyce czytam ....reszty nie ogarniam ...generalnie na forum mam tyły ...za pismem obrazkowym tez nie specjalnie nadaązam

u mnie pierwsze plewienie robie ..rabaty trawa zarosły wytargac je to jest wyczyn ..bo siły trzeba duzo ale walcze ...obym w tym tygodniu skończyła ...bo idzie bardzo wolno

domek smoczycy w przyszłym roku bedzie za mały bo wielka jest ... ...bedziesz chyba budować chałpę na gunerę... tu masz fote z Anglii.. ta ze zdjecia była wyjatkowo mała ..bo wieksze widzieliśmy

sylwia_slomc... 14:41, 15 maj 2017

Piękna dziękuję za focię domek za rok trzeba będzie rozbudowaćale cieszymy się, że żyje i rośnieteż się dzisiaj rzucam o ziemię na tej dużej bylinowej bo się chwast z roślinami mija
sylwia_slomc... 22:49, 15 maj 2017

W sobotę udało się trzecią rabat ę leśna wyciosać ale fotki wczoraj cyknięte bo przed wczoraj było mokre niebo

sylwia_slomc... 22:53, 15 maj 2017

tu połączona z różanką bo kiedyś całość rozciągnie się aż do siatki

sylwia_slomc... 22:57, 15 maj 2017

jest polana