Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 22:02, 13 wrz 2015

AnnaCh napisał(a)
Ale świetne spotkanie, zazdroszczę, że masz w pobliżu tyle Ogrodowiskowych maniaków

Aniu Dębica, Zator, Rzeszów wcale nie tak blisko, a dziś okazało się, że z Krakowa też dla Kasi wydawało się kawałek ...............dla chcącego nic trudnego
sylwia_slomc... 22:17, 13 wrz 2015

Wszystko co dobre za szybko się kończy Dziewczyny można z Wami konie kraść
Katkak 22:20, 13 wrz 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Wszystko co dobre za szybko się kończy Dziewczyny można z Wami konie kraść

O.o A my... emusie to co ??? Kijki od kaszanki ?
Następnym razem zjemy z Wojtkiem wszystko sami
sylwia_slomc... 22:30, 13 wrz 2015

Katkak napisał(a)

O.o A my... emusie to co ??? Kijki od kaszanki ?
Następnym razem zjemy z Wojtkiem wszystko sami

Krzysiu Wy eMusie ukradniecie drugie stado
Super się z tym grillem spisaliście już Was u mnie chwaliłam na wątku Mężczyznom za dużo słodzić nie można z doświadczenia koleżanek wiem, że jak się im za słodko zrobi to Ich mdli i się rozwodzą ..... bo powiem Ci w sekrecie.....Oni wolą to nasze zrzędzenie
Katkak 22:46, 13 wrz 2015

Dzieciaki śpią, jest chwila dla mnie .
Sylwuniu serdecznie Wam dziękujemy za wspaniałą gościnę. Mam wrażenie jakbyśmy się widziały po raz 20, a nie 2 . Ogród zrobił na mnie niesamowite wrażenie. Już jak go zobaczyłam jadąc drogą to zrobiłam takie: Łaaaaał . Naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem. Podziwiam Cię, że tak dokładnie wiesz czego chcesz i konsekwentnie to realizujesz. W życiu bym nie powiedziała, że ogród ma dopiero rok, bo choć roślinki jeszcze niewielkie, to aż trudno uwierzyć, że taki ogrom pracy można wykonać w tak krótkim czasie. A pomysły macie wspaniałe i niepowtarzalne. Jeżeli ogród już teraz zachwyca, to za kilka lat będzie rzucał na kolana, jestem tego pewna . Ma swój niepowtarzalny klimat i charakter, a to bardzo ważne
Katkak 22:54, 13 wrz 2015

Czyj profil ładniejszy?

na każdym kroku znajduje się fajne niespodzianki - a to stare, urokliwe okienka oparte o ścianę, piękne konary, cudną kołatkę...
sylwia_slomc... 22:59, 13 wrz 2015

Dziękuję Kasiu, strasznie się cieszę z tego ponownego spotkania i z tego, że tak odbierasz nasz ogród - to motor do dalszej pracy I walki o to, żeby kiedyś był piękny
Mam nadzieję, że naszych spotkań będzie o wiele więcej niż teraz Ci się wydawało bo ja odnoszę wrażenie, że znamy się jak .....łyse konie, choć żadna z nas łysa nie jest Już prędzej siwiejąca
sylwia_slomc... 23:02, 13 wrz 2015

Oglądam zdjęcia wrzucone przez dziewczyny i mam wrażenie jakbym widziała całkiem nowy ogród. Jak to każdy widzi to samo miejsce inaczej. Waszymi oczami bardziej mi się podoba
Katkak 23:02, 13 wrz 2015

jak dla mnie trudno o piękniejsze i bardziej klimatyczne płotki niż takie naturalne, zrobione z patyków i sznurka. Mają co najmniej dwa atuty - są bezkosztowe i niepowtarzalne, bo dwóch identycznych nie da się zrobić. A, że są piękne to najważniejszy z nich .

to miejsce na ognisko jest cudne i niesamowite

ścieżka z plastrów drewna jest zachwycająca
sylwia_slomc... 23:07, 13 wrz 2015

Kasia bardzo mi miło to czytać.......zaraz odlecę bez red bula ......kto wtedy zadba o ogród?