Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Katkak 23:10, 13 wrz 2015

kapliczka wciąż oczekuje na świtka, ale póki co...

Kasia do kapliczki się nie zmieściła, ale w beczce wygląda uroczo
sylwia_slomc... 23:18, 13 wrz 2015

Póki co śliczny Aniołeczek
A kapliczka jeszcze nie pomalowana bo nie wiem w jakim kolorze Świątek będzie
Katkak 23:19, 13 wrz 2015

Sylwuś on już jest piękny, sama zobacz...
z dołu

i z góry

był i grill i ognicho i przede wszystkim przednia zabawa i pogaduchy bez końca

nasza uśmiechnięta gospodyni . Ale mając taki ogród, taki uśmiech jest w pełni uzasadniony
Katkak 23:23, 13 wrz 2015

A to miejsce, chata do biesiadowania chyba najlepiej pasuje - jest wyjątkowe i nie da się go opisać - je po prostu trzeba zobaczyć
Niekwestionowane królestwo Sylwi co widać na pierwszy rzut oka. Tak dopracowane i urządzone, że żaden przedmiot nie jest tam przypadkowy i idealnie pasuje do całości. Naprawdę wielki podziw dla Ciebie Sylwuś i Wojtka, że taki majstersztyk stworzyliście . Ja mogłabym tam zamieszkać .

Katkak 23:25, 13 wrz 2015

Mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze z milion razy bo jesteście osobami, z którymi spotkań nigdy dość. Tematów na pewno nam nie zabraknie . jeszcze raz dziękujemy za tak piękny dzień
sylwia_slomc... 23:28, 13 wrz 2015

Katkak napisał(a)
A to miejsce, chata do biesiadowania chyba najlepiej pasuje - jest wyjątkowe i nie da się go opisać - je po prostu trzeba zobaczyć
Niekwestionowane królestwo Sylwi co widać na pierwszy rzut oka. Tak dopracowane i urządzone, że żaden przedmiot nie jest tam przypadkowy i idealnie pasuje do całości. Naprawdę wielki podziw dla Ciebie Sylwuś i Wojtka, że taki majstersztyk stworzyliście . Ja mogłabym tam zamieszkać .

Kasiu jak kończyliśmy urządzać gospodę to też doszliśmy do wniosku, ze gdyby jaka bomba w dom pier...ykła to tu by się dało mieszkać tylko trzeba wcześniej kominek skończyć, żeby się w zimie było jak grzać, u chłopaków na górze mogłaby być sypialnia
sylwia_slomc... 23:31, 13 wrz 2015

Katkak napisał(a)
Mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze z milion razy bo jesteście osobami, z którymi spotkań nigdy dość. Tematów na pewno nam nie zabraknie . jeszcze raz dziękujemy za tak piękny dzień

I wzajemnie w doborowym towarzystwie, nawet beznadziejny dzień nabiera uroku, a tu nam jeszcze pogoda dopisała, czego chcieć więcej
Katkak 23:31, 13 wrz 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Kasiu jak kończyliśmy urządzać gospodę to też doszliśmy do wniosku, ze gdyby jaka bomba w dom pier...ykła to tu by się dało mieszkać tylko trzeba wcześniej kominek skończyć, żeby się w zimie było jak grzać, u chłopaków na górze mogłaby być sypialnia

To miejsce oczarowało mnie niesamowicie. Taką kuchnię chciałabym mieć Powinnaś to Kochana pokazać w jakiejś gazecie, nie tylko ogrodowej, ale też jakiejś wnętrzarskiej, a co Ci szkodzi, jest przecież prze przepiękne .
sylwia_slomc... 23:34, 13 wrz 2015

Katkak napisał(a)

To miejsce oczarowało mnie niesamowicie. Taką kuchnię chciałabym mieć Powinnaś to Kochana pokazać w jakiejś gazecie, nie tylko ogrodowej, ale też jakiejś wnętrzarskiej, a co Ci szkodzi, jest przecież prze przepiękne .

Zastanowię się nad propozycją, ale trzeba wcześniej skończyć kominek i lampę z koła powiesić
babka 23:45, 13 wrz 2015

Sylwia Twoja pomysłowość jest niesamowita, fantastyczne miejsce tworzysz Ogród nabiera rozpędu a ja się zastanawiam skąd Ty czerpiesz energię na to wszystko ?