Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 23:49, 13 wrz 2015

babka napisał(a)
Sylwia Twoja pomysłowość jest niesamowita, fantastyczne miejsce tworzysz Ogród nabiera rozpędu a ja się zastanawiam skąd Ty czerpiesz energię na to wszystko ?

Olu jak widać choć małe efekty z włożonej pracy to cieszy, a jeszcze jak się podoba komuś oprócz nas samych to daje napęd do dalszego działania, a prócz tego wsparcie jakie otrzymujemy od Was na wątku bezcenne
mira 23:59, 13 wrz 2015

babka napisał(a)
Sylwia Twoja pomysłowość jest niesamowita, fantastyczne miejsce tworzysz Ogród nabiera rozpędu a ja się zastanawiam skąd Ty czerpiesz energię na to wszystko ?

i ja też

też gości miałaś i fajny dzień

pozdrawiam
sylwia_slomc... 00:09, 14 wrz 2015

mira napisał(a)

i ja też

też gości miałaś i fajny dzień

pozdrawiam

Fajny, jeden z najlepszych, ale Twoja wycieczka wymiata
Katkak 00:15, 14 wrz 2015

Proszę bardzo Sylwuś
sylwia_slomc... 00:18, 14 wrz 2015

Dzięki
sylwia_slomc... 00:18, 14 wrz 2015

Katkak napisał(a)
Proszę bardzo Sylwuś

Mój starszy synuś na bosaka
margaretka3 09:56, 14 wrz 2015

Super było i u Ciebie! Dobrze, że pogoda nam dopisała. Kiełbaski mnie ominęły haha Bo u nas miały być, ale nam nie miał kto upiec, my byłyśmy za bardzo zajęte rozmową
Te wielkie plastry drewnaine robią na mnie ogromne wrażenie! I miejsce na ognisko macie świetne. No pięknie i swojsko
Sylwio, Ty się nie martw o roślinki, z naszą pomocą już niedługo będziesz ubolewać, jak Mała Mi, że nie masz miejsca na chciejstwa
jona 10:23, 14 wrz 2015

Ależ fajne spotkanie. Nawet przy oglądaniu zdjęć czuje się mnóstwo pozytywej energii. Uśmiech z gęby nie schodził mi przez kilka stron Twojego wątku
sylwia_slomc... 10:53, 14 wrz 2015

margaretka3 napisał(a)
Super było i u Ciebie! Dobrze, że pogoda nam dopisała. Kiełbaski mnie ominęły haha Bo u nas miały być, ale nam nie miał kto upiec, my byłyśmy za bardzo zajęte rozmową
Te wielkie plastry drewnaine robią na mnie ogromne wrażenie! I miejsce na ognisko macie świetne. No pięknie i swojsko
Sylwio, Ty się nie martw o roślinki, z naszą pomocą już niedługo będziesz ubolewać, jak Mała Mi, że nie masz miejsca na chciejstwa

U nas się Gosiu chłopcy zajęli grillem i ogniskiem bo Myśmy się nagadać nie mogły. Dziewczyny pewnie dziś w łydkach zakwasy mają tyle razy pokonywały trasę góra- dół
U mnie jeszcze miejsca, a miejsca, jak To Kasia wczoraj oceniła chciałaby mieć tyle miejsca na rośliny, ale roboty już nie
sylwia_slomc... 10:55, 14 wrz 2015

jona napisał(a)
Ależ fajne spotkanie. Nawet przy oglądaniu zdjęć czuje się mnóstwo pozytywej energii. Uśmiech z gęby nie schodził mi przez kilka stron Twojego wątku

Jak miło, jeśli Cię kiedy wiatry przywieją w moim kierunku To wiesz gdzie mnie szukać