U nas nie było...ja nie trafiłam , a rok temu nie było tygodnia bym tam nie zaglądała
Spróbuję w tym roku przypilnować jeszcze bardziej, może jednak będzie
Kurcze Sylwia ale masz polarki piękne i takie już kwitnące moje to chyba jakieś lewe są co prawda to ich pierwszy sezon w tamtym roku na jesień sadzone ale na dzień dzisiejszy to bieda z nędzą
Co do roślin w marketach to masz rację czasami to aż żal patrzyć jakie zmarnione i usychające no bo przecież podlać nie ma kto a ceny kosmiczne i nic z nich nie zejdą ot polityka lepiej wywalić niż, żeby się sprzedało.
Możesz napisać jak rozmnażałaś tą różyczkę? Nigdy tego nie robiłam a mam taką jedną co chętnie bym ją powieliła
Oj w rozmnażaniu to ja jestem kiepska ,na 25 szt jedna załapała , a i tak dlatego, że zapomniałam gdzie posadziłam Ucinałam pół zdrewniałe kawałki takie po 20 cm poskracałam liście i do ziemi w doniczkach, a tą dałam do skrzynki z pelaśkami i jak na zimę schowałam do warsztatu bez podlewania 3 miesiące to się wiosną okazało, że tylko ta jedna żyje , reszta padła po 2 tygodniach od wsadzenia patyków w doniczki, tej się udało
To jest hortensja ogrodowa Expression
Z nowych odmian hortensji ogrodowych kwitnących na zeszłorocznych jak i na tegorocznych pędach jest grupa Forever and Ever.