Sylwia ładne kępy wrzosów masz. Takie dorodne co ty im podsypujesz, było sucho to dla nich dobrze. Czy już masz dosyć deszczu. Ja mam po dziurki w nosie deszczu. Słońca u nas brak.
Swój, to się dobrze mówi ja tu potrzebuję instrukcje które potrzebują światła które nie. I ktore trzeba przemrozić. Pustynniki masz z siewu? To dla mnie wyższa szkoła kobieto
Wrzosy dużo kolorów wnoszą do ogrodu, podobają mi się szczególnie te plamy wrzosów przy ścieżce żwirowej z krążkami i w kamykach Sylwia znowu widzę nowe realizacje, każdy zakątek ma za sobą piękne widoczki Buziaczki
Elu u nas od wczoraj pogoda ładna, dziś słonecznie... I w Zakopanem też słonecznie było
Ognik wygląda jak zaczarowany, podziwiam u Ciebie moje ogniki już dostały eksmisję...wolę więcej bylinek
tez tak myślałam, nasadziłam, a teraz wiesz, o tym drzewie i trawie przez moment mi się zamarzyło, ale dziś świeci od rana słońce i mam nadzieję na lepszy humor
Zawsze Ci Sylwuś powtarzam, że masz ładne wrzosowisko,nie chcesz je powiększyć, miałabyś mniej do koszenia, a im u Ciebie służy. Ketmia cudna to fakt i ogniki.. piękne kolory
Zgadzam się z Agą że wrzosy mają u ciebie idealne warunki, warto by było mieć ich więcej
I mnie też jest już ładna pogoda i słonko
Będzie więcej... Tylko kto je wiosną będzie ciął