Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Magleska 20:24, 16 paź 2017

Jeny ......ale cudne zdjęcia ........ normalnie -Sylwia- masz bosko a innymi oczami fotki wychwyciły całe piękno ,nawet nie wiem ,które zacytować ,bo wszystkie mi się podobają ....................
Dla mnie bacówka jest numer 1 ,bardzo mi sie podoba ...... chociaż altana tyż fajna
Wpadnij do mnie ,tez trochę pocykałam cmok
Magleska 20:28, 16 paź 2017

Kondzio napisał(a)
Klimat ogrodu to również tworzą również odpowiednio dobrane dodatki, a tych nie brakuje

Zachwycam sie nadal
sylwia_slomc... 20:44, 16 paź 2017

Magleska napisał(a)
Jeny ......ale cudne zdjęcia ........ normalnie -Sylwia- masz bosko a innymi oczami fotki wychwyciły całe piękno ,nawet nie wiem ,które zacytować ,bo wszystkie mi się podobają ....................
Dla mnie bacówka jest numer 1 ,bardzo mi sie podoba ...... chociaż altana tyż fajna
Wpadnij do mnie ,tez trochę pocykałam cmok

Inne spojrzenie zawsze inaczej ogród pokazuje, bardzo go lubię oglądać oczyma GościCzuję jakbym oglądała całkiem nowe miejsce
abiko 11:10, 17 paź 2017

Kondzio napisał(a)
(...)Pięknie wygląda w kolorach jesieni a nam przez miłość do astrów jest szczególnie bliski. Dzięki konsekwentnemu doborowi roślin (astrów, dalii, rudbeckii) , ogród utrzymuje klimat ogrodu wiejskiego (czy jak mówią Anglicy "cottage garden"). Dodatki traw przybliżają go do prerii a dodatki do klimatu polskiej sielskości czy góralszczyzny. (...)

Kwintesencja Twojego ogrodu. Dokładnie taki jest. Chłopaki pokazali go idealnie. Dokładnie tak wygląda ogród SylwiJa uwiebiam suchą rzekę i ten berberys Sylwuś wiesz który
Agania 11:55, 17 paź 2017

O cześć chłopaki...odwiedzinki miałaś

Widać po fotorelacji Sylwia rodzinną spuściznę, sielski regionalny klimat i ogromną daliową kolekcję
Ogród do oglądania i zabaw
sylwia_slomc... 12:33, 17 paź 2017

abiko napisał(a)

Kwintesencja Twojego ogrodu. Dokładnie taki jest. Chłopaki pokazali go idealnie. Dokładnie tak wygląda ogród SylwiJa uwiebiam suchą rzekę i ten berberys Sylwuś wiesz który

Aguś, może go spróbujemy wysiać?
Zbiorę nasiona , a Gosia Margaretka już by sobie z nim poradziła
sylwia_slomc... 12:34, 17 paź 2017

Agania napisał(a)
O cześć chłopaki...odwiedzinki miałaś

Widać po fotorelacji Sylwia rodzinną spuściznę, sielski regionalny klimat i ogromną daliową kolekcję
Ogród do oglądania i zabaw

Fajnie było choć pogoda nie była najlepsza
sylwia_slomc... 12:36, 17 paź 2017

Wszystkim ,którzy z nami oczekaiwali na odnalezienie naszej adopcyjnej córeczki z Kamerunu i wspierali modlitwą i dobrym słowem z całego serca dziękuję
Właśnie dostałam informację, że Daniellka się odnalazła i wróci do szkoły Płaczę ze szczęścia pisząc te słowa
gobasia 13:40, 17 paź 2017

Cieszę się razem z Wami
Monia81 13:43, 17 paź 2017

I to są bardzo dobre wieści pozdrawiam