Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 15:12, 26 lut 2018

Milka napisał(a)
Te ż się zachwycam
jeszcze bym takie rozgałęzione drzewo z metalu puściła, z obręczami na donice; widziałam na Pinterest i nie daje mi to spokoju, dumam gdzie u siebie wcisnąć

Jak spotkam to kto wie Pomysł mi się podobaDasz linka do pinteresta z tym drzewem?
sylwia_slomc... 15:14, 26 lut 2018

Milka napisał(a)
Jednak żółty wiosną, to najlepszy kolor. Smutne z tym maluchem, och samo życie, człowiek nie zna dnia ani godziny...

Też tak myślę, wczoraj tak się zastanawiałam, że rodzimy dzieci, najpierw się martwimy, żeby zdrowe się urodziło, potem cieszymy, ale żadna z nas nie myśli nigdy jak długo będzie mogła się tym dzieckiem cieszyć. A to takie niepewne
sylwia_slomc... 15:15, 26 lut 2018

Basilikum napisał(a)
Sylwia ale ty masz juz tych budek wszystkie super
fajnie, ze babci lepiej.
Przeczytalam o synku kolezanki biedni rodzice.
Wlasnie sie dowiedzialam, ze w piatek u nas w okolicy zginely dwie jedenastoletnie dziewczynki na przystanku autobusowym

Straszna tragedia Też rodzice w ogromnym bólu pewnie po stracie dzieci
sylwia_slomc... 15:20, 26 lut 2018

roma2 napisał(a)
Dobrze, że Babuni lepiej. Ja zauważyłam u Taty, że właśnie przy takich zdrowotnych perypetiach, pogłębia się demencja. W piątek mama źle wyłączyła palnik gazowy. Gaz się ulatniał. Muszę zmienić kuchenkę na cito, bo przecież pół dnia sami urzędują. Jutro przyjedzie znajomy wymieniać. Uff się wygadałam zamiast Cię wspierać. Ściana domu z budkami i ptaszkami cudna. A da się tam coś żywego i zielonego "wpuścić"? Na ścianę w sensie ?

Romeczko też masz kłopotów co niemiara Wiem co to znaczy. Moja babcia ( druga 93 lata) O mało domu z dymem nie puściła, bo nastawiła jajko do gotowania i ....zapomniała. Jak ciocia z pola zobaczyła, ze dym z domu idzie myślała, że płuca wypluje, jajko wybuchło spaliło się na węgiel, a babcia w drugim pokoju nie czuła Nasza tez wyszła w tym roku z domu na pole , a na blasze zostawiła drewienka i ścierkę, pod blacha ogień na full, dobrze, że akurat przyszłam. Jak zwróciłam uwagę, powiedziała mi, że się nie znam , a Ona całe życie tak robi.
Musimy Ich pilnować, wyboru nie ma, chcą czy nie chcą opieka musi być

Właśnie nad tym czymś zielonym myślę
sylwia_slomc... 15:22, 26 lut 2018

Monia81 napisał(a)

To teraz się uhahałam, bo czasami widzę jaką mój minę robi

Powiedział, że Mu zawsze zadanie utrudniam
Basilikum 15:36, 26 lut 2018

no nie latwo z nami maja nasi faceci
Urszulla 16:40, 26 lut 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

To ściana od gospody to mi tak bardzo nie zależy

Wyszła świetnie z tymi ptaszkami a klateczka gdzie znalazła miejsce?
paniprzyroda 16:59, 26 lut 2018

Sylwio, u Ciebie nie sposób być na bieżąco O Babci z ulgą doczytałam, że już lepiej. Zakupy żeliwne super, szczególnie ptaszki u Ciebie to znak rozpoznawczy po zimowym dokarmianiu. Ściana wygląda fajnie, faktycznie coś zielonego by się przydało, ale mało ekspansywne, aby dekoracji nie zasłonić. Pozdrawiam ciepło niesamowita kobieto
Magleska 18:31, 26 lut 2018

chwaliłam już ścianę z ptaszkami ? ....najwyżej drugi raz chwalę i te budki dla dzięciołów też .....za Babci zdrówko ciągle trzymam kciuki
sylwia_slomc... 19:01, 26 lut 2018

Basilikum napisał(a)
no nie latwo z nami maja nasi faceci

Mój na pewno, ale i ja z Nim też