Mnie ból budził nad ranem w okolicach 5, ale w badaniu fizykalnym .....na termin czekałam 4 miesiące - w między czasie objawy ustąpiły............nic nie wykazało i dohtor kazał do neurologa iść, a jak objaw wróci meldować się bez terminu...............mam nadzieję, że nie wróci Neurologa mam w listopadzie.
Ostatnio mam takie przemyślenia, że najpiękniejsze i najciekawsze ogrody są w okolicach Krakowa macie tam jakiś mikroklimat, że tak wszystko pięknie rośnie? Miłego dnia
Jak samo przeszło, to jeszcze nie jest źle I niech nie wraca, ale z wizyty i tak nie rezygnuj. Ból był nie do zniesienia, jakby ręce do wrzątku się wkładało...
Dziękuję w imieniu ogrodów Krakowa i okolic, może to dlatego, że grupa Małopolska fajnie się jednoczy, pomaga, doradza, odwiedza, podpowiada ............bezcenne takie spotkania są , bo ogrody w realu inaczej się ogląda niż na fotachA mikroklimat........hmmmmmmm tyle smogu zimą
Dokładnie tak lekarzowi opisałam , że uczucie jakby mi ktoś wrzątek pod skórę między palce wlewał, ale dziwne bo choć drętwienie i mrowienie nie ustępowało całkowicie to bul słabł jak trochę pochodziłam z dłońmi wzdłuż tułowia...............no zobaczymy co lekarz powie..........ja podejrzewam , że załatwiłam się docinając trawę nożycami do trawy ..............teraz używam ręcznych nożyc do żywopłotu w tym celu i śmiem twierdzić, że lepiej się sprawują i efekt lepszy i bólu potem nie ma............no w moim przypadku jedynie w krzyżach lub migrena jak głowę o schylam.