Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

margaretka3 11:11, 09 paź 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)

Fajna nie? Gosia ma oko

Oko jak oko
Wiem, w jakim kierunku zmierzasz Ja też lubię taki naturalny styl
sylwia_slomc... 11:12, 09 paź 2015

Dominika11 napisał(a)
śliczne róże

moje nn
sylwia_slomc... 11:13, 09 paź 2015

ryska napisał(a)

Oczywiście, że tak też się zdziwiłam, że nie wyświetliło, bo przy edytowaniu było wszystko dobrze

W dwa sezony z pojedynczych roślinek tak ładnie zarosło, reszty dokonała natura, mchy i huba to jej dzieło
sylwia_slomc... 11:14, 09 paź 2015

eluniak napisał(a)
No i kolejne piękności

sylwia_slomc... 11:17, 09 paź 2015

margaretka3 napisał(a)

O, Sylwia, też masz Zespół cieśni? Ja mam ją zdiagnozowaną, nic przyjemnego, ale leczę i ciut lepiej niż w tamtym roku. Bo spać przez to dziadostwo się nie dawało

Mnie ból budził nad ranem w okolicach 5, ale w badaniu fizykalnym .....na termin czekałam 4 miesiące - w między czasie objawy ustąpiły............nic nie wykazało i dohtor kazał do neurologa iść, a jak objaw wróci meldować się bez terminu...............mam nadzieję, że nie wróci Neurologa mam w listopadzie.
sylwia_slomc... 11:20, 09 paź 2015

margaretka3 napisał(a)

Oko jak oko
Wiem, w jakim kierunku zmierzasz Ja też lubię taki naturalny styl

Gosia przy tej powierzchni bałabym się w innym kierunku, bo ja po ciemku i po omacku błądzę i tylko światełko w tunelu................Ogrodowisko
ryska 12:00, 09 paź 2015

W dwa sezony z pojedynczych roślinek tak ładnie zarosło, reszty dokonała natura, mchy i huba to jej dzieło

Ostatnio mam takie przemyślenia, że najpiękniejsze i najciekawsze ogrody są w okolicach Krakowa macie tam jakiś mikroklimat, że tak wszystko pięknie rośnie? Miłego dnia
margaretka3 12:11, 09 paź 2015

Mnie ból budził nad ranem w okolicach 5, ale w badaniu fizykalnym .....na termin czekałam 4 miesiące - w między czasie objawy ustąpiły............nic nie wykazało i dohtor kazał do neurologa iść, a jak objaw wróci meldować się bez terminu...............mam nadzieję, że nie wróci Neurologa mam w listopadzie.

Jak samo przeszło, to jeszcze nie jest źle I niech nie wraca, ale z wizyty i tak nie rezygnuj. Ból był nie do zniesienia, jakby ręce do wrzątku się wkładało...
sylwia_slomc... 12:38, 09 paź 2015

ryska napisał(a)

Ostatnio mam takie przemyślenia, że najpiękniejsze i najciekawsze ogrody są w okolicach Krakowa macie tam jakiś mikroklimat, że tak wszystko pięknie rośnie? Miłego dnia

Dziękuję w imieniu ogrodów Krakowa i okolic, może to dlatego, że grupa Małopolska fajnie się jednoczy, pomaga, doradza, odwiedza, podpowiada ............bezcenne takie spotkania są , bo ogrody w realu inaczej się ogląda niż na fotachA mikroklimat........hmmmmmmm tyle smogu zimą
sylwia_slomc... 12:43, 09 paź 2015

margaretka3 napisał(a)

Jak samo przeszło, to jeszcze nie jest źle I niech nie wraca, ale z wizyty i tak nie rezygnuj. Ból był nie do zniesienia, jakby ręce do wrzątku się wkładało...

Dokładnie tak lekarzowi opisałam , że uczucie jakby mi ktoś wrzątek pod skórę między palce wlewał, ale dziwne bo choć drętwienie i mrowienie nie ustępowało całkowicie to bul słabł jak trochę pochodziłam z dłońmi wzdłuż tułowia...............no zobaczymy co lekarz powie..........ja podejrzewam , że załatwiłam się docinając trawę nożycami do trawy ..............teraz używam ręcznych nożyc do żywopłotu w tym celu i śmiem twierdzić, że lepiej się sprawują i efekt lepszy i bólu potem nie ma............no w moim przypadku jedynie w krzyżach lub migrena jak głowę o schylam.