Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Monia81 14:37, 17 kwi 2018

Warzywniak superowy, wszystko zaczęło śmigać, rośnie w oczach u mnie też ognisko ze suchelcami palone no i avatarek się zmienił pozdrawiam
roma2 14:44, 17 kwi 2018

Cudowności pokazujesz. Warzywnik mega mega mega!!! Zakupki też niezłe . Moje oszczędności na zakupy zjadła nowa kuchenka. Mus zbierać od nowa . Domek dla owadów robi mój mąż, jak zrobi (co może trochę potrwać) pokażę. No chyba,że będzie wstyd Buziaki ślę!
sylwia_slomc... 20:40, 17 kwi 2018

Monia81 napisał(a)
Warzywniak superowy, wszystko zaczęło śmigać, rośnie w oczach u mnie też ognisko ze suchelcami palone no i avatarek się zmienił pozdrawiam

Rośliny rosną w oczach, ale jest sucho bardzo, codziennie podlewamy to co w tym roku posadzone, a okazuje się, że jest już tego nie mało
Nowy domek to i Avatarek nowy. Stary domek już w rozsypce prawie, więc się avatar stawał nie aktualny
sylwia_slomc... 20:41, 17 kwi 2018

roma2 napisał(a)
Cudowności pokazujesz. Warzywnik mega mega mega!!! Zakupki też niezłe . Moje oszczędności na zakupy zjadła nowa kuchenka. Mus zbierać od nowa . Domek dla owadów robi mój mąż, jak zrobi (co może trochę potrwać) pokażę. No chyba,że będzie wstyd Buziaki ślę!

Życie już tak ma , że nie lubi kasy na kupce leżącejNa pewno się eMuś postara i będziemy chwalić pod chmury
AgataM 20:45, 17 kwi 2018

Warzywniak powala. Jest w nim wszystko co potrzeba ogrodnikowi.Wygodne ścieżki, świetne płotki dla słoneczników i dalii i krzesełko do odpoczynku lub podziwiania swojej pracy przy niesamowitym domku
Pozdrawiam
sylwia_slomc... 20:52, 17 kwi 2018

Dzięki Agatko Jest spotkanie w tą niedzielę w Ogrodzie botanicznym w Krakowie, nie masz ochoty z Dorotka się wybrać? Może byście się zmobilizowały?
paulina_ns 20:59, 17 kwi 2018

Sylwio ta biała magnolia jak się nazywa? Chyba mam taką samą i bardzo zależy mi na poznaniu jej nazwy czy ona ma takie kwiaty z bliska?

sylwia_slomc... 21:07, 17 kwi 2018

paulina_ns napisał(a)
Sylwio ta biała magnolia jak się nazywa? Chyba mam taką samą i bardzo zależy mi na poznaniu jej nazwy czy ona ma takie kwiaty z bliska?

Paulinko to Stellata Royal Star Sprawdziłam w kajecie
kasiek 21:08, 17 kwi 2018

Gwieździsta
Ale masz cudowne magnolki, co jedna to piękniejsza! Warzywniak modelowy 0- to juz wiesz
Nie ma jak wypoczynek w niedziele do tego w fajnym towarzystwie Pozdrawiam i do zobaczenia w nd
sylwia_slomc... 21:22, 17 kwi 2018

kasiek napisał(a)
Gwieździsta
Ale masz cudowne magnolki, co jedna to piękniejsza! Warzywniak modelowy 0- to juz wiesz
Nie ma jak wypoczynek w niedziele do tego w fajnym towarzystwie Pozdrawiam i do zobaczenia w nd

Już się doczekać nie mogęMagnolki na dużym ogrodzie wszystkie z marketu za groszeOd trzech sezonów sadzę