Romcia Nie ma obaw, ja chce mieć ogród jak najbardziej naturalny i swobodny ...tylko w takim nawet chwasty wyglądają naturalnie
Nie będę mieć nigdy na tyle czasu i siły by wycinać gdzieś więcej niż teraz
piękny ogród odwiedziliście
a u Ciebie te obrzeża mi się bardzo podobają ....napewno bedzie łatwiej utrzymac rabaty bez chwastów ........przyzwyczaisz się
Ogród cudowny, wielki i uporządkowany, z dużą kolekcja ciekawych roślin, ale nie jest ranczem, u Ciebie Sylwio mogę zobaczyć coś, czego nie spotkam w innych ogrodach
Sylwia jeszcze trochę a rośliny i u Ciebie podrosną. Z kostką zakątek wygląda świetnie. Teraz widzę skąd ta inspiracja. Pobyt w takim ogrodzie, miło pewnie spędziliście czas.
ile ma lat ...bo internet podaje 20m szerokości i wysokości ...i nie wiem czy to prawda ....bo ładny jest i mogłabym go nabyć
obejrzałam foty ...ogród nie dla mnie brak bylin i przewaga iglaków ...a to cięcie nadaje roslinom dziwnej sztuczności ...zwłaszcza czerwony grzybek jak z krainy smerfów jedynie co mi sie rzuca w oczy to ogrom pracy która została w ten ogród włożona ...pielęgnacja nienaganna
To nie jest ogród dla każdego, byliny są, ale dookoła warzywnika posadzone by się nie kłóciły z charakterem całości. Jest cudna polana z całą masą krokusów, jeszcze tak pięknej poza górami nie widziałam, ale to już nie ich pora....
Każdy ma jak lubi, a to ogręd na styl Japoński trochę
Myślę, że buk trochę starszy niż sam ogród bo w szkółce wcześniej jakiś czas rósł na pewno
Ja tez mam obrzeża-kraweżniki. Też byłam przeciwna ale M sie uparł że łatwiej mu bedzie kosic. Dzis nawet jestem zadowolona bo mi kosiarką w grzadki nie wjeżdża.