Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 15:40, 15 paź 2015

lojalna_ napisał(a)

Red baron jako jedyny u mnie czerwienia cieszy wiesz ja mam klopot z tym ze chociaz powinno juz byc czerwone to nie jest, bo mam klony, derenie , moje milorzeby zielone nie zolte i tska zielona ta jesien u mnie ale czekam cierpliwie

U Was cieplej to może trzeba jeszcze poczekać
sylwia_slomc... 15:42, 15 paź 2015

Milka napisał(a)
Był śnieg i nie ma tak patrze, tos ty już tych drzew sporo nasadziłaś i na dodatek każde sie przyjmuje och niedługo bujnie to na maksa

Doczekać się nie mogę. Wczoraj dosadziłam 9 świerków takich jak w lesie rosną,a jeszcze mam zamówione jodełki
Milka 15:52, 15 paź 2015

Brawo Sylwia tylko świerki pilnuj, w młodym wieku atakuje je ochojniak. Jodły lepsze są, ale coś u Ani tez je zaatakowało, moje zdrowe.
18:14, 15 paź 2015
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5748-szalwie-czy-lawendy?page=27#post_8

red baron dla ciebie kurcze jak ja nie lubie tej trawy ale muszę przyznać że w tym układzie ma swoje 5 min
sylwia_slomc... 20:42, 15 paź 2015

Milka napisał(a)
Brawo Sylwia tylko świerki pilnuj, w młodym wieku atakuje je ochojniak. Jodły lepsze są, ale coś u Ani tez je zaatakowało, moje zdrowe.

Irenko powiem Ci w sekrecie , że już miejsca nie mam na drzewa, a jeszcze by się posadziło nie jedno
Ale wiesz jak malusie to się wydaje, że tyle miejsca jest ,ale ja muszę brać pod uwagę , że wszystkie będą bardzo duże .............i jest już bardzo gęsto jeśli urosną
A zamówiłam sobie dzisiaj klon ginnala ognisty,perełkowca japońskiego, miłorząb ,ale nie wiem żeński czy męski, trudno najwyżej będę usuwać i lespedenzę dwubarwną............teraz myślę gdzie posadzić
A jeszcze mam kilka chciejstw np grujecznik, klon tatarski daglezję, sosnę oścista itd.
sylwia_slomc... 20:43, 15 paź 2015

eee_taam napisał(a)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/5748-szalwie-czy-lawendy?page=27#post_8

red baron dla ciebie kurcze jak ja nie lubie tej trawy ale muszę przyznać że w tym układzie ma swoje 5 min

czemu nie lubisz? śliczna jest
22:13, 15 paź 2015
trudne pytanie bo nie znam odpowiedzi ...po 3 latach się rozstaliśmy ...a wzasadzie to ja ją wygoniłam....nie żałuję

dojrzewam ...że nie chce mieć już wszystkiego ...chce mieć mniej gatunków ..a żeby się ładnie razem prezentowały.
sylwia_slomc... 22:23, 15 paź 2015

Justynka może ja też kiedyś dojrzeję na razie red barona mam na liście chciejstw
sylwia_slomc... 22:41, 15 paź 2015

Ponieważ padało cały dzień to posadziłam tylko prezent od Mariusza i zaczęłam kombinować z gałązkami brzozy i coś tam wykombinowałam inspirując się drabinkami u Kasi i wspomnieniami z dzieciństwa Fotki dzisiaj nie zrobiłam bo jak skończyłam to już było ..........ciemno buuuu tyle dnia już ubyło Może zdążę jutro
Przydomowy i duży dostały nowe dekoracje ...........i..........potrzebuję więcej gałązek brzozy
sylwia_slomc... 22:59, 15 paź 2015

takie tam u mnie