Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 08:21, 31 maj 2018

Katkak napisał(a)
Sylwuś fotorelacja robi wrażenie. Genialna przygoda i wspaniałe uwieńczenie Waszej pracy. Maja cudne wpisy zrobiła.

Pamiątka zostanieTo był ciężki, ale cudny dzień
sylwia_slomc... 08:23, 31 maj 2018

kerii napisał(a)
Sylwia gratulacje, fajnie że czasami marzenia się spełniają
Marzeniem był ogród, a o Mai nawet nie śmiałam marzyćA już na pewno nie na takim etapie ogrodu.
No ale przywykliśmy już do tego, że w sprawach ogrodu los za nas decyduje
sylwia_slomc... 08:26, 31 maj 2018

Iwonka napisał(a)
Mam nadzieję, że odetchnęliście trochę po tym maratonie Obejrzałam całą relację. Super pamiątka A jak będziemy u Madzi to posłuchamy jak to było. Jak to dobrze, że teraz przyjechali. To morze naparstnic - jestem oczarowana ich widokiem. Coś pięknego Jeszcze z takim gościem

Kino nieme ale za to jakie! Te poidełka są fantastyczne, tak jak roślina, która pomaga w ich stworzeniu

Iwonko regenerujemy siły, ale wolno to idzie bo podlewania nie da się uniknąć dopóki z nieba nie podleje
Tym razem wykorzystany został rabarbar, bo sporo ludzi ma go w ogrodach
Iwonka 08:51, 31 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Iwonko regenerujemy siły, ale wolno to idzie bo podlewania nie da się uniknąć dopóki z nieba nie podleje
Tym razem wykorzystany został rabarbar, bo sporo ludzi ma go w ogrodach

No widzisz, a ja myślałam, że gunnera Tyle ją podziwiałam, a liście pomyliłam. To niestety rekordowo upalny maj, ciekawe co będzie w dalszej części sezonu?! Na razie mamy fitness w ogrodzie
sylwia_slomc... 08:58, 31 maj 2018

Iwonka napisał(a)

No widzisz, a ja myślałam, że gunnera Tyle ją podziwiałam, a liście pomyliłam. To niestety rekordowo upalny maj, ciekawe co będzie w dalszej części sezonu?! Na razie mamy fitness w ogrodzie

Podobno ćwiczenia codzienne długotrwały efekt dają
Aurelllia 10:19, 31 maj 2018

Sylwia świetna relacja zdjęciowa Mieć taką fajną ekipę w ogrodzie to na pewno lekki stresik, ale też jaka satysfakcja, że się pojawili prawda
A pamiętasz jak chyba z rok temu pisałam, że fajnie by było jakby Maja do Ciebie zawitała Wykrakałam hahahahhaha Cieszę się bardzo, że wszystko się udało i czekam niecierpliwie na odcinek
gosika67 11:03, 31 maj 2018

Z wielką przyjemnością i ciekawością przeczytałam relację,teraz z niecierpliwością czekam na odcinek.Sylwia daj znać kiedy będzie abym nie przegapiła. Buziaki
Iwonka 11:39, 31 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Maja podziwia naparstnice Mnie one też oczarowały, że teraz leżąc na leżaku doznałam olśnienia Pamiętasz, jak mnie pytałaś czy coś u ciebie wypatrzyłam do podzielenia się? Powiedziałam, że będę myśleć. Trochę to czasu zajęło, ale już wiem Przyjadę kiedyś po naparstnice Odłóz mi kilka, nawet tych zza płotu Mam u siebie tylko 3 różowe, będą miały towarzystwo
sylwia_slomc... 13:06, 31 maj 2018

Aurelllia napisał(a)
Sylwia świetna relacja zdjęciowa Mieć taką fajną ekipę w ogrodzie to na pewno lekki stresik, ale też jaka satysfakcja, że się pojawili prawda
A pamiętasz jak chyba z rok temu pisałam, że fajnie by było jakby Maja do Ciebie zawitała Wykrakałam hahahahhaha Cieszę się bardzo, że wszystko się udało i czekam niecierpliwie na odcinek

Normalnie jesteś wróżkąStresu przed ekipą nie miałam, ale bałam się, że ogrodu nie zdążę przygotować, albo pogoda gradem zaskoczy i klops. Na szczęście wszystko się udało
sylwia_slomc... 13:08, 31 maj 2018

gosika67 napisał(a)
Z wielką przyjemnością i ciekawością przeczytałam relację,teraz z niecierpliwością czekam na odcinek.Sylwia daj znać kiedy będzie abym nie przegapiła. Buziaki

Będę trąbić głośno jeśli tylko dadzą nam znać