Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 13:28, 30 maj 2018

eee_taam napisał(a)
no i niedostyt mam ...nie miał ci kto robic zdjęć z Mają? ...szkoda

Jak ja z Maja byłam na planie to Em dbał by Towarzystwo głodne i spragnione nie chodziło
Ja jestem w nagraniu w większości
Em się tremował kamerami, a poza nimi jakby nigdy nic

Swoją drogą ciekawe czy zrozumiałam pytania......tak teraz myślę.....ale kciuka dawali do góry to chyba jednak coś tam na temat gadałam
sylwia_slomc... 13:29, 30 maj 2018

jolanka napisał(a)
Relacja z nagrań świetna. Na pewno takie wydarzenie będziecie wspominać latami
Ciekawa jestem, jej zareagowała Wasza babcia? Podobało jej się takie zainteresowanie ogrodem?

Nie chciała wyjść do Ekipy, ale potem w podwórku gazetę czytała i Maja z Nią pogawędziłaA tak to nas podglądała z daleka
sylwia_slomc... 13:46, 30 maj 2018

U nas dziś znowu 35 stopni w cieniu, a to dopiero majboję się co przyniesie lato. Penstemony zakwitły i lilie martagon, hortensje już kwiatki mają zawiązane, a jak Maja wczoraj zobaczyła moje jeżówki to uwierzyć nie mogła, bo kwiaty już są tylko jeszcze nie w kolorze.
jona 13:52, 30 maj 2018

Bardzo to ciekawe zobaczyć zdjęcia z powstawania odcinka "Mai..." . Tak sobie myślę, że gdyby Gardeners World nagrywano w Polsce, to w Waszym ogrodzie odcinek byłby na bank
Mieliście pracowity tydzień, a teraz my Ci nie damy spokoju na forum. Wszystko to jednak jest bardzo emocjonujące
13:54, 30 maj 2018
sylwia_slomczewska napisał(a)
U nas dziś znowu 35 stopni w cieniu, a to dopiero majboję się co przyniesie lato. Penstemony zakwitły i lilie martagon, hortensje już kwiatki mają zawiązane, a jak Maja wczoraj zobaczyła moje jeżówki to uwierzyć nie mogła, bo kwiaty już są tylko jeszcze nie w kolorze.

u mnie pojedyncze juz kwiną

własnie deszcz padał taki leleawy z 5min może...a woczraj była burza ..bez deszczu...czarno sie zrobiło wiatr rozrabiał byskawice i grzoty ile wlezie z pól godziny to trwało ...bez deszczu...ciekawy rok

a wieczorem ogladaliśmy stacje kosmiczna jak smigała po niebie ...majstruja z ta technika w atmosfere i jest co jest jeszcze jest szansa na ogladanie bo bedzie leciec szybko dośc leci

http://www.gp24.pl/polska-i-swiat/a/iss-nad-polska-jak-ogladac-przelot-miedzynarodowej-stacji-kosmicznej-kiedy-gdzie-30052018,13218477/
sylwia_slomc... 13:59, 30 maj 2018

jona napisał(a)
Bardzo to ciekawe zobaczyć zdjęcia z powstawania odcinka "Mai..." . Tak sobie myślę, że gdyby Gardeners World nagrywano w Polsce, to w Waszym ogrodzie odcinek byłby na bank
Mieliście pracowity tydzień, a teraz my Ci nie damy spokoju na forum. Wszystko to jednak jest bardzo emocjonujące

Asiu bardzo mi miło, że tak myślisz, ale do światowego poziomu to nam daleko jeszcze
Teraz chałupę odgarniam bo chłopaki przez ostatni tydzień sami rządzili,my tylko do spania przychodziliśmy
w kuchni nie wiadomo w co ręce najpierw pchać, ale to już inny typ pracy
A wieczorem wąż, konewka i do ogrodu podlewać, dziś walczę z tym sama bo eM w pracy do późna...
jona 14:07, 30 maj 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Asiu bardzo mi miło, że tak myślisz, ale do światowego poziomu to nam daleko jeszcze
Teraz chałupę odgarniam bo chłopaki przez ostatni tydzień sami rządzili,my tylko do spania przychodziliśmy
w kuchni nie wiadomo w co ręce najpierw pchać, ale to już inny typ pracy
A wieczorem wąż, konewka i do ogrodu podlewać, dziś walczę z tym sama bo eM w pracy do późna...

W takim tempie to do poziomu światowego zaraz dorównasz
Mi się dziś nie chce sprzątać i chyba odpuszczę, bo gości na jutro się nie spodziewam. Gorąco jest ...
Też podlewam. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz padało. Wszystko przekwita w szalonym tempie zanim człowiek zdąży się nacieszyć. I też podlewam konewką, bo wtedy mam większą kontrolę.
Ćwiczę mięśnie nosząc 15 litrową konewkę
sylwia_slomc... 14:11, 30 maj 2018

jona napisał(a)

W takim tempie to do poziomu światowego zaraz dorównasz
Mi się dziś nie chce sprzątać i chyba odpuszczę, bo gości na jutro się nie spodziewam. Gorąco jest ...
Też podlewam. Nie pamiętam, kiedy ostatni raz padało. Wszystko przekwita w szalonym tempie zanim człowiek zdąży się nacieszyć. I też podlewam konewką, bo wtedy mam większą kontrolę.
Ćwiczę mięśnie nosząc 15 litrową konewkę

Kręgosłupa nie przeciążaj
Wiesz to fakt , że z konewki wiem ile każda z roślin dostała, a z węża to zawsze zagadka....
Tylko ja na większości powierzchni nie mam wyboru. Em domontował kolejne metry węża, ale ciśnienie jest tak słabe na tą odległość i wysokość, że ledwie ciurczy
malgorzata_s... 14:12, 30 maj 2018

Super relacja. Jesienią ekipa na 100% jeszcze zawita ale pewno już bez Mai. Cudowna przygoda prawda? Nie zapomnicie jej Pozdrawiam baaardzo
sylwia_slomc... 14:47, 30 maj 2018

Gosiaczku, było naprawdę świetnie a jedyna spina to to żeby z ogrodem zdążyć w ciągu tygodnia Ale Pomoc nadeszła wspaniała.
Agusia pomogła przed pierwszą wizytą( w deszczu plewiłyśmy), a teraz Iwonka i Anetka( w skwarze)bez pomocy dziewczyn nigdy by się nie udało tak ogrodu w tym czasie przygotować.
wizyta niezapomniana, a Maja świetna Dziewczyna