Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 11:19, 02 lip 2018

abiko napisał(a)
Nie za duża ta donica.. na 3.. jakoś mi się na 2 wydaje zgrabniejsza. No chyba, że to tylko zdjęcie.

No widzisz Justyna jak zwykle niezawodna.. kup i niech zmywają, ale już dajcie im spokój z tym malowaniem. Wyszło nie najlepiej, ale to ich miejsce, jak się podszkolą z malunku będzie lepiej

Nawet mnie nie strasz, nie będzie kolejnych malowideł mam nadzieję
Sami maja kupić i zmyć, ja Im na spray do grafitti nie dawałam

Donica może ciut wysoka teraz, ale chciałam tak bo nie całkiem niskie rośliny będą w niższych piętrach, a rysunek drewna chcę by był widoczny i uzyskać piętrowość nasadzenia
sylwia_slomc... 11:20, 02 lip 2018

Kasiek napisał(a)
Sa takie swietne plyny, firmy czyszczace miasto nimi budynki myja, moze trzeba by do nich zadzwonic i po prostu sie zapytac ? Sylwia, nie denerwuj sie juz...wiem, szkoda Twojej pracy...ale co sie stalo to...Juz jest i kropka.

Nerwy mi już przeszły, ale oczekuję, że usuną
sylwia_slomc... 11:22, 02 lip 2018

Kasiek napisał(a)
Rany ...jaka wielgachna donica

Spora, bo żywopłot nie niziutki, a zza niego musi być ją widać, do tego cała masa ziemi z rowu będzie do zapakowania, gdzieś muszę upchać
sylwia_slomc... 11:23, 02 lip 2018

Agania napisał(a)
Strzyżenie perfekcyjne i znowu donice zmontowane...po grafitii widać miłość do rocka...fajnie, ja uwielbiam metalicę

Dziękuję, że byliście, przy Was zawsze można się wyluzować i ogrodowozakręcić

Donica zamyka chwilowo temat remontów w podwórkowej części. Reszta kiedyś po remnocie generalnym domu, wtedy będą zmiany dookoła budynku
Kasiek 11:29, 02 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Spora, bo żywopłot nie niziutki, a zza niego musi być ją widać, do tego cała masa ziemi z rowu będzie do zapakowania, gdzieś muszę upchać

Sylwia, stoje wlasnie z tym problemem u mnie w ogrodzie, co z ta wykopana ziemia, gdzie z nia ? Na ogolno dostepny kompostownik, moge wyrzucic tylko w sobote...czekajac bardzo dlugo na swoja kolejke...Stoje z pracami, bo gory ziemi mam, to tu to tam i ruszyc nie ma jak, kurde nooo Donica fajny pomysl
Monia81 12:00, 02 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Jak dobrze pójdzie to za dwa tygodnie będziecie mieli znów maraton po ogrodach
Też mi się z donicą podoba bardziej

Ja już się na kolejne spotkanie cieszę a wczoraj to rzeczywiście maraton był, ale fajnie te ogrody na żywo oglądać, wtedy ma się jednak takie większe rozeznanie buźka
sylwia_slomc... 15:33, 02 lip 2018

Kasiek napisał(a)

Sylwia, stoje wlasnie z tym problemem u mnie w ogrodzie, co z ta wykopana ziemia, gdzie z nia ? Na ogolno dostepny kompostownik, moge wyrzucic tylko w sobote...czekajac bardzo dlugo na swoja kolejke...Stoje z pracami, bo gory ziemi mam, to tu to tam i ruszyc nie ma jak, kurde nooo Donica fajny pomysl

Donice, albo wyniesione rabaty można zrobić, jest to problem ....chyba, że przepatrzyć ogłoszenia, bo może ktoś przyjmie
sylwia_slomc... 15:34, 02 lip 2018

Monia81 napisał(a)

Ja już się na kolejne spotkanie cieszę a wczoraj to rzeczywiście maraton był, ale fajnie te ogrody na żywo oglądać, wtedy ma się jednak takie większe rozeznanie buźka

To prawda, w realu zawsze lepiej niż ze zdjęć, no i można uszabrować roślin
Urszulla 16:06, 02 lip 2018

Jestemna bieżąco z tym co pokazujesz ale dziś już pewnie dużo nowości będzie pozdrawiam pracusiów
sylwia_slomc... 16:08, 02 lip 2018

Ulcia nowości będą, ale syniu musi fotki mi zrzucić na lapka, dopiero pokażę