Ptaki wszelakie kupowałam na all...
niestety szukam kartki z zamówienia i nie znajduję ale jak wpiszesz w dekoracjach w dziale ogród paw to powinno wyskoczyć, a potem wszystkie przedmioty sprzedającego
ale fajne to miejsce wyszlo super ta "donica" a jak obsadzona bedzie to juz calkiem cudowne klimaty tworzycie. Wierzbe tez widzialam ale fajowa
Z grafiti sie usmialam( no wiem, ze Ci nie do smiechu wcale), bo to zespoly z moich mlodziezowych czasow hihi, ze to teraz jeszcze modne jest Pewnie jakis specjalistyczny plyn bedzie potrzebny do zmycia.
jeku jaka piekna ta zabka w ciapki, tylko calowac
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Poszedł do pracy, żeby na płyn zarobićmoże się czegoś nauczy o życiu
Słuchają namiętnie od rana do wieczora, nieraz ból głowy mam przez to
Na donice długo czekałam, bo miałam nadzieje, że śliwka stamtąd wyleci, a ta uparcie życia się trzyma mimo, że chora jak diabli. Babcia sadziła , nie moge za Jej życia usunąć i przestałam czekać aż drzewo samo padnie stawiam donicę i co będzie to będzie
Żabcia w "moro" prześliczna, nigdy takiej nie widziałam . Ogród zachwyca, a rośliny rosną w oczach. Oczka też Ci zarastają szybciutko. U mnie z dostępnością roślin wodnych jest kiepsko. Mają lilie wodne, jednoroczne jakieś, a poza tym bidniutko. Wzdycham do Twojego Esk Sunset. Jak mój wyżyje to też go troszkę ciachnę żeby się zaokrąglił. A może dobrze by mu zrobiło gdybym ciachnęła go teraz ???