Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 15:21, 03 lip 2018

Agania napisał(a)

Bardzo nam się podobają zaległe ujęcia...dawaj więcej i klonika zdobyłaś

Czy ja tą bylinkę różową mam od Ciebie...co to nie znałam i nie miałam jej w ogrodzie?

Tak to mydlnicaKlonik esk sunset, ale poluję na brandywine jeszcze
sylwia_slomc... 15:23, 03 lip 2018

abiko napisał(a)
Jaka cudowna żabka!
Zobacz jak deszcz pomógł ogrodowi.

Rośliny nabrały wigoru Grzebiuszki ziemne uwielbiam, mam ich kilka w ogrodzie
sylwia_slomc... 15:30, 03 lip 2018

zoja napisał(a)
cudownie!
te ptaki wszelakie to kupowałaś stacjonarnie czy jakiś namiar internetowy/wysyłkowy podrzucisz?

Ptaki wszelakie kupowałam na all...
niestety szukam kartki z zamówienia i nie znajduję ale jak wpiszesz w dekoracjach w dziale ogród paw to powinno wyskoczyć, a potem wszystkie przedmioty sprzedającego
Basilikum 15:31, 03 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
i z donicą oraz roślinami, które będą kiedyś w niej sadzone

ale fajne to miejsce wyszlo super ta "donica" a jak obsadzona bedzie to juz calkiem cudowne klimaty tworzycie. Wierzbe tez widzialam ale fajowa

Z grafiti sie usmialam( no wiem, ze Ci nie do smiechu wcale), bo to zespoly z moich mlodziezowych czasow hihi, ze to teraz jeszcze modne jest Pewnie jakis specjalistyczny plyn bedzie potrzebny do zmycia.

jeku jaka piekna ta zabka w ciapki, tylko calowac
zoja 15:33, 03 lip 2018

dzięki za wskazówkę - znalazłam... na chwilę obecną przekraczają mój budżet
ale piękne są
sylwia_slomc... 17:09, 03 lip 2018

Basilikum napisał(a)

ale fajne to miejsce wyszlo super ta "donica" a jak obsadzona bedzie to juz calkiem cudowne klimaty tworzycie. Wierzbe tez widzialam ale fajowa

Z grafiti sie usmialam( no wiem, ze Ci nie do smiechu wcale), bo to zespoly z moich mlodziezowych czasow hihi, ze to teraz jeszcze modne jest Pewnie jakis specjalistyczny plyn bedzie potrzebny do zmycia.

jeku jaka piekna ta zabka w ciapki, tylko calowac

Poszedł do pracy, żeby na płyn zarobićmoże się czegoś nauczy o życiu
Słuchają namiętnie od rana do wieczora, nieraz ból głowy mam przez to
Na donice długo czekałam, bo miałam nadzieje, że śliwka stamtąd wyleci, a ta uparcie życia się trzyma mimo, że chora jak diabli. Babcia sadziła , nie moge za Jej życia usunąć i przestałam czekać aż drzewo samo padnie stawiam donicę i co będzie to będzie
sylwia_slomc... 17:09, 03 lip 2018

zoja napisał(a)
dzięki za wskazówkę - znalazłam... na chwilę obecną przekraczają mój budżet
ale piękne są

Mój przekraczały przez dwa lata
Katkak 20:51, 03 lip 2018

Żabcia w "moro" prześliczna, nigdy takiej nie widziałam . Ogród zachwyca, a rośliny rosną w oczach. Oczka też Ci zarastają szybciutko. U mnie z dostępnością roślin wodnych jest kiepsko. Mają lilie wodne, jednoroczne jakieś, a poza tym bidniutko. Wzdycham do Twojego Esk Sunset. Jak mój wyżyje to też go troszkę ciachnę żeby się zaokrąglił. A może dobrze by mu zrobiło gdybym ciachnęła go teraz ???
sylwia_slomc... 21:16, 03 lip 2018

Katkak napisał(a)
Żabcia w "moro" prześliczna, nigdy takiej nie widziałam . Ogród zachwyca, a rośliny rosną w oczach. Oczka też Ci zarastają szybciutko. U mnie z dostępnością roślin wodnych jest kiepsko. Mają lilie wodne, jednoroczne jakieś, a poza tym bidniutko. Wzdycham do Twojego Esk Sunset. Jak mój wyżyje to też go troszkę ciachnę żeby się zaokrąglił. A może dobrze by mu zrobiło gdybym ciachnęła go teraz ???

Oczka zarastają, ale woda czysta, rośliny robotę robią Jak mi się rozrosną to sobie ode mnie weźmiesz
kasiek 21:25, 03 lip 2018

Jesssu ale masz mase roślin! Boskie kolory berberysów, żabka też obłędna, nie wiedziałam takiej!