Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 18:34, 12 paź 2018

Bogdzia napisał(a)
Sylwia Twój ogród wystawiony na działanie słońca to super sie przebarwia. Jabłoneczka nowa śliczna , bardzo je lubię.

Bożenko, chyba Cię myślami ściągnęłam bo przylądam się Pani siedzącej przede mną i jakbym widziała Twojego sobowtóra. Nawet myślałam czy nie zagadnąć, bo Pani też zerka na mnie kątem oka. Nie żebym się nachalnie przyglądała, ale tak ukradkiem i nie dowierzamŚciskam Kochana
dana1s 19:22, 12 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Kocham ta tawułę przez cały sezon
z patyka za piątkę

Sylwuś co to za jedna? Coś pięknego
Jabłonka wspaniała miałam ją ostatnio w koszyku, ale odstawiłam i chyba zaczynam żałować...
Moje hosty tez tak pięknie się wybarwiły. Jak nie lubię żółtego, tak to mnie niesamowicie zachwyca
AniazUroczyska 03:08, 13 paź 2018

Pszczelarnia napisał(a)

Lubię tak!

Sylwuś, a te roślinki na kompost , to dajesz razem z korzeniami i nasionami, czy też

powyższe odcinasz?
sylwia_slomc... 13:36, 13 paź 2018

dana1s napisał(a)

Sylwuś co to za jedna? Coś pięknego
Jabłonka wspaniała miałam ją ostatnio w koszyku, ale odstawiłam i chyba zaczynam żałować...
Moje hosty tez tak pięknie się wybarwiły. Jak nie lubię żółtego, tak to mnie niesamowicie zachwyca

Danusiu kilka postów wcześniej Paweł podawał jej nazwę, ja nigdy zapamiętać nie mogę
Napawam się widokami jesiennymi, eM mnie wywiózł zasięgu prawie nie ma
sylwia_slomc... 13:38, 13 paź 2018

AniazUroczyska napisał(a)

Sylwuś, a te roślinki na kompost , to dajesz razem z korzeniami i nasionami, czy też

powyższe odcinasz?

Korzenie czyli karpy dalii przechowuję w piwnicy, na kompost idzie cała reszta
Doranma 22:32, 13 paź 2018

I co ja mam Ci napisać? Tyle piękna, kolorów, ciekawych rozwiązań, przestrzeń, krajobrazy, dzika przyroda ... Jestem zachwycona!!!
I taki spokój, ciepło, które panują w Twoim wątku. Dziękuję

Mam też pytanko - czy znajdę gdzieś plan Twojego warzywnika? Chciałabym się bliżej mu przyjrzeć, bo kocham warzywniki, a może mnie zainspiruje?
sylwia_slomc... 11:14, 14 paź 2018

Doranma napisał(a)

I co ja mam Ci napisać? Tyle piękna, kolorów, ciekawych rozwiązań, przestrzeń, krajobrazy, dzika przyroda ... Jestem zachwycona!!!
I taki spokój, ciepło, które panują w Twoim wątku. Dziękuję

Mam też pytanko - czy znajdę gdzieś plan Twojego warzywnika? Chciałabym się bliżej mu przyjrzeć, bo kocham warzywniki, a może mnie zainspiruje?

Wracamy po mału do cywilzacji... Bardzo miło czytać takie słowa i niezmiernie cieszy taki odbiór ogrodu
jakiś plan warzywnika był chyba na przełomie lutego marca tego roku wstawiany

Wracam i tak sibie myślę, że jeszcze sporo lat minie nim moje drzewa będą takie jak te w górach.
Jakiś mi się ten mój ogród po tych przestrzeniach mały wydaje i raczkujący dopiero...

Ale było pięknie
kasiek 17:26, 14 paź 2018

Wracamy po mału do cywilzacji... Bardzo miło czytać takie słowa i niezmiernie cieszy taki odbiór ogrodu
jakiś plan warzywnika był chyba na przełomie lutego marca tego roku wstawiany

Wracam i tak sibie myślę, że jeszcze sporo lat minie nim moje drzewa będą takie jak te w górach.
Jakiś mi się ten mój ogród po tych przestrzeniach mały wydaje i raczkujący dopiero...

Ale było pięknie

Na razie krajobraz masz bardziej łąkowy niż leśny, ale zobacz jak to w oczach rosnie, za 10 lat już mały las będzie a co to jest dekada - nie wiadomo kiedy zleci!
malgorzata_s... 17:39, 14 paź 2018

Sylwuś czytałam że odpoczywaliście chwilkę Super Ogród jesienny zachwyca
sylwia_slomc... 19:13, 14 paź 2018

kasiek napisał(a)

Na razie krajobraz masz bardziej łąkowy niż leśny, ale zobacz jak to w oczach rosnie, za 10 lat już mały las będzie a co to jest dekada - nie wiadomo kiedy zleci!
Pewnie masz rację zleci jak z bata strzelił