Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

sylwia_slomc... 20:57, 24 paź 2018

edi75 napisał(a)
Sylwia... Jeśli będziesz chciała to również z Tobą mogę się wymienić.zzNie chce zspeszac ale moje irysy super się rozrosly

Edytko miło mi, że pomyślałaś o mnie.....po głębszym przemysleniu na razie nie mam dla nich dobrego miejsca i chyba dlatego się nie udało, jak mi podrośnie szkielet to się wtedy przypomnę, ale jeśli coś byś ode mnie chciała to pisz śmiało
daszum 23:23, 24 paź 2018

Sylwia,wpadłam na chwilę, piękną jesień masz w ogrodzie i cudownie ją pokazujesz.
Masz chyba sryliony zdjęć ogrodu. Jak się w tym nie gubisz?
sylwia_slomc... 23:35, 24 paź 2018

daszum napisał(a)
Sylwia,wpadłam na chwilę, piękną jesień masz w ogrodzie i cudownie ją pokazujesz.
Masz chyba sryliony zdjęć ogrodu. Jak się w tym nie gubisz?

A ja u Ciebie przed sekundą byłam, ale numer
Danusiu sryliony to dobre przeliczenie pewnie Gubię się w starym lapku miałam miesiącami i latami, a w nowym mam tylko nr. bo nie umiałam go rozgryźć i nadal mam z nim problem. Główkuję jak te sryliony zmieścić na jakimś jednym dysku zewnętrznym....tylko nie wiem z jaką pojemnością muszę kupić, żeby wszystko udało się zapakować
Agania 08:25, 25 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Piękne ujęcie
edi75 09:20, 25 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)

Edytko miło mi, że pomyślałaś o mnie.....po głębszym przemysleniu na razie nie mam dla nich dobrego miejsca i chyba dlatego się nie udało, jak mi podrośnie szkielet to się wtedy przypomnę, ale jeśli coś byś ode mnie chciała to pisz śmiało

Kochana oczywiście jeżeli tylko znajdziesz miejsce irysy będą na Ciebie czekały.A ja jak widzisz wciąż na początku drogi..Tyle że po roku na ogrodowisku i jakiś tam nasadzeniach ..dojrzałam i chyba wiem czego chce( bo do tej pory chciałam wszystko)jak stanął dom sąsiada i zarys mojego dopiero to zobaczyłam.
Pewnie chciałabym cos od Ciebie...Może żurawki? może żdzbło trawy red baron?
Sylwia Twoje Ranczo zachwyca i inspiruje.
sylwia_slomc... 09:42, 25 paź 2018

Agania napisał(a)

Piękne ujęcie

Dziękuję Wczoraj u Ciebie spacerowałam, podziwiająć piękne widoki i klony
AgataP 09:43, 25 paź 2018

Ależ Ty masz bogactwo roślin u siebie... pięknie to wszystko wygląda o każdej porze..
sylwia_slomc... 09:47, 25 paź 2018

edi75 napisał(a)

Kochana oczywiście jeżeli tylko znajdziesz miejsce irysy będą na Ciebie czekały.A ja jak widzisz wciąż na początku drogi..Tyle że po roku na ogrodowisku i jakiś tam nasadzeniach ..dojrzałam i chyba wiem czego chce( bo do tej pory chciałam wszystko)jak stanął dom sąsiada i zarys mojego dopiero to zobaczyłam.
Pewnie chciałabym cos od Ciebie...Może żurawki? może żdzbło trawy red baron?
Sylwia Twoje Ranczo zachwyca i inspiruje.

Zapisuję w zeszyt żeby nie zapomnieć i wiosną podeślę, jak dasz adres do wysyłki na priv
Wiesz,że żurawki co dwa trzy lata do odmładzania bo inaczej giną? Z tego powodu u mnie dużo nich do wyboru nie ma, ale coś tam się znajdzieRed baron to swietną trawa, ja go bardzo, bardzo lubię
sylwia_slomc... 09:51, 25 paź 2018

AgataP napisał(a)
Ależ Ty masz bogactwo roślin u siebie... pięknie to wszystko wygląda o każdej porze..

Chciałam ogród na bogato w rośliny i w dużej mierze dzięki Wam mamNam się już też podoba od wiosny do jesieni, a jak będzie zimą to się okażę gdy śmigną bardziej iglakiChoć już jest coraz lepiej
edi75 10:06, 25 paź 2018

Sylwia a widziałsś u mnie ...co bym chciała( ten szparel z wisni) Jak Ty to widzisz?