Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina

Ranczo Szmaragdowa Dolina

Lukasz2013 16:52, 24 kwi 2016

Pięknie a ogród ogromniasty
sylwia_slomc... 16:55, 24 kwi 2016

tu się też zmienia

tak wyszło

Wyszło chyba ok....na pewno lepiej niż z plastikiem

Mlecze są niezłomne czym krócej się kosi tym niżej kwitną
sylwia_slomc... 17:00, 24 kwi 2016

Lukasz2013 napisał(a)
Pięknie a ogród ogromniasty

No i powiem Ci , że jak zaczynaliśmy siać trawę to miałam przerażenie w oczachAle do wszystkiego idzie się przyzwyczaić Trzeba się też przyzwyczaić do tego , że nie będzie wymuskany, dopieszczony i dopracowany w każdym calu.....niewykonalne dla dwu osób Chłopcy na razie pomagają w weekendy, ale to się pewnie kiedyś skończy..........nie mam złudzeń
Lukasz2013 17:07, 24 kwi 2016

sylwia_slomczewska napisał(a)

No i powiem Ci , że jak zaczynaliśmy siać trawę to miałam przerażenie w oczachAle do wszystkiego idzie się przyzwyczaić Trzeba się też przyzwyczaić do tego , że nie będzie wymuskany, dopieszczony i dopracowany w każdym calu.....niewykonalne dla dwu osób Chłopcy na razie pomagają w weekendy, ale to się pewnie kiedyś skończy..........nie mam złudzeń

Nie ma szans opanować takiej powierzchni. Dlatego sie ciesze że mój niewielki.
sylwia_slomc... 17:18, 24 kwi 2016

Mniejsze jest łatwiej dopieścić i ciągle mieć ładnie U mnie rośliny mają dużo swobody sieją się gdzie chcą i z reguły im pozwalam
Anda 17:27, 24 kwi 2016

Właśnie oglądałam program ogrodniczy, w którym do dużych ogrodów polecono sadzić kasztany jadalne. Pomyślałam o Tobie Przestrzeń masz, a jadalny kasztan nie tylko pszczoły przyciąga, gdy na wiosnę kwitnie, ale i zjeść go potem samemu można
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 18:26, 24 kwi 2016

Anda napisał(a)
Właśnie oglądałam program ogrodniczy, w którym do dużych ogrodów polecono sadzić kasztany jadalne. Pomyślałam o Tobie Przestrzeń masz, a jadalny kasztan nie tylko pszczoły przyciąga, gdy na wiosnę kwitnie, ale i zjeść go potem samemu można

Na jesieni jednego wsadziłam ,ale na razie nie wiem czy przezimował bo jeszcze nie ruszył
Nigdy jeszcze nie jadłam, ale spodobały mi się jego liście
sylwia_slomc... 18:27, 24 kwi 2016

Nowe fotki w wizytówce
Flower1 19:42, 24 kwi 2016

Piękna wiosna,cudne niezapominajkiAle iryski ida,ciekawa jestem czy Ci kwitną?ja z moich nie jestem zadowolona ,liście piękne ale kwiaty trzy na krzyz.
sylwia_slomc... 19:45, 24 kwi 2016

Uwielbiam je bo rosną same i opieka nad nimi ogranicza się do usunięcia po wysianiu nasion