Sylwia wykonaliście w zeszłym roku kawał roboty , Twoj ogrod wyglada tak dojrzałe taka duza przestrzen i tak swietnie zaaranżowana. Dopiero teraz na fotach widze jaka to górka to gorzysko jest Pieknie masz a goscie zacni .......super sie patrzy na Was takich radosnych
Sylwio jak szeroka jest twoja dzialka?..obejrzałam foto-relację dziewczyn mam nowe spojrzenie na Twój ogrod - pieknie Zabawa byla przednia ,a taniec z babą ...po prostu show
O jak super - właśnie o tym miejscu myślałam Ale nasadziłaś tego dobra, nawet nowa rabata - super Ci to wszystko wychodzi Ach ognicho było - szkoda że musieliśmy uciekać, ale rodziców też trza odwiedzić, a dziś jeszcze Tarnów zrobiony... Mam nadzieję że w czerwcu dłużej posiedzę
Ania, bo jak wszyscy wiedzą Sylwia nie umie zdjęć robić - jeszcze, bo się "naumie" a naprawdę z pola zrobiła i robi coś fantastycznego. I te właśnie jej dodatki dodają czaru temu młodemu ogrodowi, zresztą widziałaś go chyba jako piersza
Aga jak Ania u mnie była to 1/3-ej tego nie było Ale za to jak przyjedzie to będzie miała najlepsze porównanie
Od tyłu i od lewej Kondzio, Kasia, Wojtek, Kasia, Krzyś i Andrzej Środek Agatka Na dole Agnieszka Ja i Gosia Wspaniali ludzie Muszę go zapytać co tak nosa spuścił na kwintę
A tutaj, to sobie pobuszuję.
Andrzeja nie poznałam - będzie bogaty A ogrody Agnieszki i Agatki mus poznać Pozostałych ze zdjęć, ale znam Dary cudowne! Tylko posadzić i niech rosną