Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

frezja 14:25, 08 cze 2016

zawitka napisał(a)
Ewa szałwia Dep blue jest pożniejsza ale i dużo ładniejszy krzaczek mam dwie i faktycznie dopiero w pąkach

Czekam więc na pokaz jak ładniejszy, to tym bardziej się cieszę.
frezja 14:27, 08 cze 2016

Dominika11 napisał(a)
co tam słychać ???
widze, że wszystko w pełni kwitnienia - bosko to wygląda

Dominiczko, witam Cię ogród pięknieje i jak patrzę na foty sprzed niecałego roku...to jakby inny świat
Dominika11 14:32, 08 cze 2016

frezja napisał(a)

Dominiczko, witam Cię ogród pięknieje i jak patrzę na foty sprzed niecałego roku...to jakby inny świat
dokładnie u mnie to samo

a co dopiero będzie jak porównasz zeszły rok z tym co będzie za cztery lata - ja czekam na takie porównanie

ponoć ogród świetnie wygląda po pięciu latach od założenia, po 10 juz zaczyna mu brakować miejsca, a po 15 połowę się wyrzuca lub przesadza, bo nie ma wogóle na to miejsca
frezja 14:53, 08 cze 2016

dlatego wolę rośliny "wymiarowe" ..ale wszystkiego nie przewidzimy.
Już się cieszę, że będę osłonięta z każdej strony...byle jakiej.
Milka 15:36, 10 cze 2016

Czy takie wymiarowe istnieją??? Po jakimś czasie wszystkie bujają
frezja 17:06, 10 cze 2016

Irenko, takie, aby móc w ryzach utrzymać..Ty juz masz większe doświadczenie ogrodowe i wypada mi się...rad nie rad...z tym zgodzić

zawitka 08:31, 11 cze 2016

Ewa kurcze jaki piękny krwawnik wypatrzyłam co mu dajesz że tak rośnie miałam go z al i zdychał powoli przesadziłam nawet i padł całkiem przecież to lepsze zielsko ???
frezja 11:26, 11 cze 2016

zawitka napisał(a)
Ewa kurcze jaki piękny krwawnik wypatrzyłam co mu dajesz że tak rośnie miałam go z al i zdychał powoli przesadziłam nawet i padł całkiem przecież to lepsze zielsko ???

Halinko, mój też z all, rośnie jak szalony; mam w 3 miejscach..gdzieś wypatrzyłam samodzielną gałązkę i ona tez ma się dobrze. Raz na jakiś czas Florovit i to wszystko...lubi dużo wody. Jakby nie piękne wybarwienie to liście rzeczywiście jakieś do zielska podobne. Po zakupie miałam miałam obawy, czy aby polnego nie wysłali...nawet pisałam do nich w tej sprawie. I jak widać wszystko ok. Na jesień mogę Ci wysłać
Anda 16:34, 11 cze 2016

frezja napisał(a)
Krajobraz z kulkowaną różą w tle

Super to wyglada, piękne zestawienie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
zawitka 20:39, 11 cze 2016

Ale zestawienie!!!!!!!! Caly czas się zastanawiam jak Ty kulkujesz tę różę .Czy ja naginasz i wiązesz ???? muszę poczytać jak to się robi ???