Oj, robi furorę...a ten zapach szukam jeszcze miejsca dla niej. Czyli cień dla niej odpowiedni. Czy nadaje się na kratkę do prowadzenia czy lepiej dac jej wybór..
Katalpy mi wichury wyłamały , najpierw jedną, później drugą i tak poszło. A różyczka piękna, też chciałabym mieć . Kulki pięknie przystrzyżone, ja do tego nie mam serca, rach ciach i zawsze coś wystaje
Szkoda Twoich drzewek..wichury czynią dużo złego. Różyczkę kupisz sobie jeszcze...a może na jakąś okazję sobie zamówisz u rodziny
Kuleczki ciąć uwielbiam...sprzęt mam dobry to i cięcie szybko idzie.
No no buksy ogolone widzę że wzięło Was na cięcie --- trochę zła pogoda .Ewa mam już nasiona ostrogowca jak przeschną to je Ci wyslę i wiesz jak zrobię choć nie wiem czy dobrze ,zaraz je wrzucę do doniczki i niech już rosną to na wiosnę będą już sadzonki Zapytam jeszcze Malą Mi bo to od Niej mam sadzonkę
Chodzi o stipę...tak ? wysiewałam w domu i pikowałam...trochę chodzenia przy tym, ale warto jeżówki natomiast wysiewałam część w domu a część - w ramach eksperymentu - wprost do gruntu. Ten sposób zdecydowanie lepszy..