Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

Mirka 18:37, 13 lip 2016

O czytam ze chora jesteś.Zdrówka życzę Szałwia jednak na niebiesko zakwitła a twoja kwitnie
frezja 18:50, 13 lip 2016

Iwk4 napisał(a)
Ewuniu, zdrówko przesyłam. I sił życzę.
Fotki przez okno zrób.

Dziękuję Iwonko...muszę się pozbierać, bo ogród czeka

To dla Was... Alden Biesen zatopiona w stipie

frezja 18:54, 13 lip 2016

Mirka napisał(a)
O czytam ze chora jesteś.Zdrówka życzę Szałwia jednak na niebiesko zakwitła a twoja kwitnie

Dziękuję Mirko tak..wszystkie kwitną 2-3 się wyłamały i są różowe też ładne.
Mirka 18:57, 13 lip 2016

Jaka stipa cudna Moja jak była w.doniczkach była sliczna a jak wysadziłam do ziemi to stoi jak wryta i nie rośnie.A taką miałam śliczną w zeszłym roku.Wkurzają mnie te trawy.
MirellaB 19:31, 13 lip 2016

Ewa zajrzyj do mnie
frezja 19:47, 13 lip 2016

Mirka napisał(a)
Jaka stipa cudna Moja jak była w.doniczkach była sliczna a jak wysadziłam do ziemi to stoi jak wryta i nie rośnie.A taką miałam śliczną w zeszłym roku.Wkurzają mnie te trawy.

Ta ubiegłoroczna z jesieni jest wielka...a z nasion mam w różnych miejscach i wysokości tez różne..nie mogę narzekać; kilka kęp mam jakby w cieniu innych roślin i rzeczywiście jakby tkwiły w miejscu. Może miejscówkę im zmień.
Nawet miskant ML mile mnie zaskoczył..też ma dość duże kępy i uchował się dobrze. Niespodziankę sprawiła mi też Hameln...mimo, że też sadzona jesienią, ale tylko dołowana, zbiera się mocno
Mirko...nie żeby Cię smucić chwalę się trawkami. Być może za rok wszystko się odwróci na Twoją stronę daj im papu dobrego...ostatnio podsypałam część moich traw nawozem do trawnika...padał deszcz i w sumie dobrze się stało, bo nawóz rozpuścił. Wyglądają dobrze. Oprócz tego zabiegu to podlewam wszystko jak leci Florovitem.
Mnie wkurzają najbardziej floksy, które z roku na rok są zaatakowane mączniakiem..zawsze coś nie tak. Ale główki do góry i jutro będzie lepiej
frezja 19:47, 13 lip 2016

MirellaB napisał(a)
Ewa zajrzyj do mnie

Pędzę
bozga 20:19, 13 lip 2016

Zdrówka, trochę odpoczynku od ogrodu też się przyda A Alden Biesen idealnie pasowałaby mi do hortensji
MirellaB 20:22, 13 lip 2016

Ja też Ci zdrowia życzę
frezja 20:30, 13 lip 2016

bozga napisał(a)
Zdrówka, trochę odpoczynku od ogrodu też się przyda A Alden Biesen idealnie pasowałaby mi do hortensji

Dziękuję Bożenko
AB pasuje idealnie...właśnie dokupiłam je do towarzystwa hortkowego