Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

frezja 08:46, 28 sie 2016

Pluszakowa napisał(a)
koniecznie zrób zdjęcie jak rozchodniki się zaróżowią będzie ślicznie. Bardzo udała się ta rabata

Zrobię na pewno; teraz już pszczółki czerpią z tego "źródełka" rozkoszy.

Rabata o tej porze roku jest powalająca...

Mam jeszcze taki rozchodnik..odmiany nie znam.

jolka 08:53, 28 sie 2016

Ewka widzę, że regularnie stosujesz te naturalne środki ochrony i ogród masz piękny. Roślinki jak z katalogu. RH Ci teraz kwitnie?? Floksiki i MW śliczne. Trawy, kulki różnych rodzajów.. wszystko piękne. No nic wprowadzam OW od zaraz (znaczy od poniedziałku ) Miłego dnia

frezja 09:08, 28 sie 2016

jolka napisał(a)
Ewka widzę, że regularnie stosujesz te naturalne środki ochrony i ogród masz piękny. Roślinki jak z katalogu. RH Ci teraz kwitnie?? Floksiki i MW śliczne. Trawy, kulki różnych rodzajów.. wszystko piękne. No nic wprowadzam OW od zaraz (znaczy od poniedziałku ) Miłego dnia

Joluś, może nie aż tak regularnie, ale stosuję. Trochę teraz zaniedbałam..a to goście, a to upał ale to, co dostały wcześniej procentuje.

RH oszalał chyba, coraz więcej pąków otwiera..
Anda 09:12, 28 sie 2016

Ewuś, śliczne rozchodniki, a jak zakwitną to już w ogóle szał będzie Rabaty prezentują sie wspaniałe, a miejsca na grilla bardzo mi sie podoba.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
lindsay80 09:17, 28 sie 2016

U mnie też CW kilka kwiatów ma i widzę, że następne się otworzą, a w ogóle to wczoraj zobaczyłam, że nawet pierwiosnek zakwitł.
frezja 09:19, 28 sie 2016

Anda napisał(a)
Ewuś, śliczne rozchodniki, a jak zakwitną to już w ogóle szał będzie Rabaty prezentują sie wspaniałe, a miejsca na grilla bardzo mi sie podoba.

Te miałam jeszcze przed ogrodowiskiem..zawsze je lubiłam oczywiście, dzięki temu forum złapałam bakcyla rozmnażania wszystkiego.
dzięki Ewo
frezja 09:20, 28 sie 2016

lindsay80 napisał(a)
U mnie też CW kilka kwiatów ma i widzę, że następne się otworzą, a w ogóle to wczoraj zobaczyłam, że nawet pierwiosnek zakwitł.

Może długą, ciepłą jesień to wróży..oby
Marga 09:50, 28 sie 2016

Ewo, fajne miejsce do grilowania Ci przybyło. Mnie by się takie przydało Masz sporo różnych gatunków traw i pięknie się prezentują.
A moj rodek CW nie chce kwitnąć
frezja 11:18, 28 sie 2016

Marga napisał(a)
Ewo, fajne miejsce do grilowania Ci przybyło. Mnie by się takie przydało Masz sporo różnych gatunków traw i pięknie się prezentują.
A moj rodek CW nie chce kwitnąć

To miejsce już było..teraz poświęciłam mu więcej czasu i energii..małe przeróbki typu obwódka itp. od razu lepiej.
Czaruj, czaruj, może zakwitnie ciekawe z nim.
MirellaB 11:38, 28 sie 2016

Fajne to miejsce do grillowania