Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

frezja 20:09, 28 sty 2017

MirellaB napisał(a)

Ewunia, a wiesz, że jednego dnia wieczorem w powietrzu czułam wiosenne powietrze - ale pięknie było

U nas śniegu jeszcze sporo,ale jak słoneczko się pokaże to od razu chce się żyć.Wczoraj z praniem wyszłam na zewnątrz i pięknie wyschło.
kamila66 20:27, 28 sty 2017

Fajnie wyglądają zimą owoce róży, gdybym miała większy ogród...
Mój kot nocki spędza na dworze tym samym mi sen z powiek bo cały czas się martwię, że zamarznie. Muszę ją wypuścić bo inaczej skacze z parapetów tak głośno, że obudziłaby niedźwiedzia ze snu zimowego.
frezja 20:50, 28 sty 2017

kamila66 napisał(a)
Fajnie wyglądają zimą owoce róży, gdybym miała większy ogród...
Mój kot nocki spędza na dworze tym samym mi sen z powiek bo cały czas się martwię, że zamarznie. Muszę ją wypuścić bo inaczej skacze z parapetów tak głośno, że obudziłaby niedźwiedzia ze snu zimowego.

To masz z kotami podobnie jak ja.Udało mi się oswoić moje dwie na tyle, że już nocki ( prawie wszystkie) spędzają w domu.Starsza dzikuska nigdy nie chciała wejść do domu;teraz po wielu podejściach to się udało.

Idę spojrzeć na Twój ogród Kamila
22:12, 28 sty 2017
frezja napisał(a)

U nas śniegu jeszcze sporo,ale jak słoneczko się pokaże to od razu chce się żyć.Wczoraj z praniem wyszłam na zewnątrz i pięknie wyschło.

w jeden dzień?
A ja się obawiam i susze w domu
22:17, 28 sty 2017
frezja napisał(a)

To masz z kotami podobnie jak ja.Udało mi się oswoić moje dwie na tyle, że już nocki ( prawie wszystkie) spędzają w domu.Starsza dzikuska nigdy nie chciała wejść do domu;teraz po wielu podejściach to się udało.

Idę spojrzeć na Twój ogród Kamila

Ja niestety mam taką kotkę, która za każdym razem jak chce wejść do domu to przypomina mi kota shreka, robi takie same oczka, staje na dwóch łapkach i drapie w szybę przebierając łapkami, wszyscy którzy to oglądają jak są u nas to się śmieją.
inka74 01:40, 29 sty 2017

O kapustki u ciebie!!! Wiosna, wiosna, wiosna ejże ty... Aż chciałoby sie nucić pod nosem. Mnie już też nosi i roznosi. Szczególnie, że dziś dotarł spóźniony prezent świąteczny - nowy sekator )) ciachnęłabym już hortki bo fruwają wszędzie.
frezja 08:46, 29 sty 2017

MonikA napisał(a)

w jeden dzień?
A ja się obawiam i susze w domu

Słoneczko, wiatr, temp. w plusie i 4 godziny wystarczyło nazbierało się tego trochę a w mieszkaniu nie bardzo chcę suszyć bo nie chcę wilgoci.
frezja 08:47, 29 sty 2017

MonikA napisał(a)

Ja niestety mam taką kotkę, która za każdym razem jak chce wejść do domu to przypomina mi kota shreka, robi takie same oczka, staje na dwóch łapkach i drapie w szybę przebierając łapkami, wszyscy którzy to oglądają jak są u nas to się śmieją.

mądre to kociarstwa nasze.Rozumiemy się bez słów
frezja 08:49, 29 sty 2017

inka74 napisał(a)
O kapustki u ciebie!!! Wiosna, wiosna, wiosna ejże ty... Aż chciałoby sie nucić pod nosem. Mnie już też nosi i roznosi. Szczególnie, że dziś dotarł spóźniony prezent świąteczny - nowy sekator )) ciachnęłabym już hortki bo fruwają wszędzie.

Szybciej niż się spodziewasz to nastąpi jak zobaczyłam zielone pąki na jaśminie,to bardzo się zdziwiłam tym odkryciem, czyli bliżej niż dalej

Jaśmin i azalia:

inka74 10:36, 29 sty 2017

Jeszcze ze 2 miesiące aż coś zacznie się dziać. Dobrze pamiętam, że ty jeżówki siałaś? Pamiętasz kiedy zaczęłaś wysiewy?