O, jakie tu pyszności dzisiaj dają . Edit Grzałaś stipę na kaloryferze. Moja bez grzania, ale rożnicę widać gołym okiem. A to tylko 1 dzień .
u nas były mikre te tańsze i wcale nie takie tanie - 59 zł. Takiej wielkości w ubiegłym roku sama stożek wystrzygłam z krzaczka bukszpanu za 24 zł. Teraz się zagęszcza. Te większe po 149zl odpowiadały mniej na więcej ofercie w LM a tam o połowę taniej było. Na razie jednak się chyba nie zdecyduję. Róże mi przyjdą - muszę za nie zapłacić. Balkon poczeka szczególnie, że nie do końca jestem pewna co tam chcę. Ostatnio widziałam piękny ostrokrzew w formie drzewka ale u mnie w tym pełnym słońcu mało co wytrzyma. A ostrokrzew do cienia. Buksy wytrzymują na mojej patelni ale na dole mają jednak lekką osłonę od płotu, drzew. Na balkonie nic nie ma. No i mam dylemat...
Renia, nie przypominaj, ja już nic nie pamiętam, nie było żadnych lodów Na nieszczęście Nikita wstawiła fotkę, gdzie widać nas z tymi lodami
Nie grzałam jeszcze jakoś ostatnio zabiegana jestem; mogłabym zapomnieć i ugotować moje wysiewy
Chyba im tego grzania nie trzeba. Będę dalej obserwować moją, ale skoro po 1 dniu widać różnicę to powinno być dobrze.