Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

paulina_ns 20:50, 07 cze 2017

Ewka kwitnie Ci już pastella? Ja mam ją posadzona na tarasie w doniczce i jeszcze, jeszcze trochę...fajnie wiedzieć,że tak pachnie
frezja 20:52, 07 cze 2017

Margarete napisał(a)
A ja drugi
Kurczę dla gospodarzy nie ma miejsca...ups
No ale ogród masz przekolorowy i taki różnorodny. Ślicznie i bujnie
Miłorzębu za,doszczętnie bo mój wciąż niedomaga. Czy ja dobrze widzę że jeżówka już pierwsza u ciebie ??

Miejsca Ci u mnie dostatek..jeszcze krzesła ogrodowe czekają

Jeżówka pierwsza już mruga oczkiem a następne już lada dzień. W ub. sezonie siane i teraz szykuje się spektakl; mam je wszędzie

Co z Twoim miłorzębem ? myślałam, że to twardziele.
patrycja 20:54, 07 cze 2017

Pięknie, kolorowo tak jak lubię
frezja 20:55, 07 cze 2017

paulina_ns napisał(a)
Ewka kwitnie Ci już pastella? Ja mam ją posadzona na tarasie w doniczce i jeszcze, jeszcze trochę...fajnie wiedzieć,że tak pachnie

Świetne miejsce dla niej wybrałaś. Moja gdzieś zaginęła w tłumie..z opisu wynikało, że 60 cm ma mieć, więc ją gdzieś na środek rabaty posadziłam..aż mi żal teraz, że tak wyszło.
paulina_ns 20:57, 07 cze 2017

frezja napisał(a)

Świetne miejsce dla niej wybrałaś. Moja gdzieś zaginęła w tłumie..z opisu wynikało, że 60 cm ma mieć, więc ją gdzieś na środek rabaty posadziłam..aż mi żal teraz, że tak wyszło.

No w donicy też szaleje wielkościowo, moja też na jesień eksmisja czeka na rabatę, bo w donicy raczej zimy by nie przeżyła.
frezja 21:00, 07 cze 2017

paulina_ns napisał(a)

No w donicy też szaleje wielkościowo, moja też na jesień eksmisja czeka na rabatę, bo w donicy raczej zimy by nie przeżyła.

Moja drugi rok..myślisz, że jeszcze w tym sezonie pokaże, na co ją stać ? tak mało ją widać...

Muszę jeszcze fotki z ub. roku przeglądnąć.
paulina_ns 21:04, 07 cze 2017

frezja napisał(a)

Moja drugi rok..myślisz, że jeszcze w tym sezonie pokaże, na co ją stać ? tak mało ją widać...

Muszę jeszcze fotki z ub. roku przeglądnąć.

Ewka nie mam pojęcia, ja jeszcze w poprzednim sezonie byłam bardzo anty różana, a teraz kombinuje kolejne miejsce, żeby jeszcze parę odmian dokupić szkoda,że zaginęła pośród innych roślin, teraz to już jej nie przesadzisz, ale jesienią może daj jej bardziej reprezentacyjne miejsce
frezja 21:13, 07 cze 2017

paulina_ns napisał(a)

Ewka nie mam pojęcia, ja jeszcze w poprzednim sezonie byłam bardzo anty różana, a teraz kombinuje kolejne miejsce, żeby jeszcze parę odmian dokupić szkoda,że zaginęła pośród innych roślin, teraz to już jej nie przesadzisz, ale jesienią może daj jej bardziej reprezentacyjne miejsce

Kupuj, kupuj, będę kibicować
Znalazłam fotkę z ub roku i wtedy nie miała tyle towarzystwa obok siebie..więc była widoczna. Muszę małą roszadę tam przeprowadzić..dam jej stipę
paulina_ns 21:14, 07 cze 2017

Ewka a możesz wstawić jej zdjęcia z tamtego roku z tego co widziałam na internecie piękna jest, ale wiadomo,że tam same reprezentacyjne zdjęcia każdej róży
frezja 21:15, 07 cze 2017

patrycja napisał(a)
Pięknie, kolorowo tak jak lubię

Patrycja, klimaty czerwcowe są niesamowite