Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

frezja 16:00, 04 cze 2017

babka napisał(a)
Bujnie wszystko Ci rośnie, nawet masz truskawy i pomidory! Też sobie obiecałam i na obietnicach się skończyło Może za rok ...
Ewa masz takie zdrowe rośliny, dlaczego nie pokazujesz ich w szerszych kadrach ?
Na białe czosnki choruję, wysokie u Ciebie rosną ?

Apropo stipy, podlałam gnojówką z pokrzyw i częściowo niektóre popalone. Muszę pamiętać by przy zasilaniu pokrzywówką stipy omijać. Florowit dla trawek jest niezawodny !

Pomidorki w donicach, ale mam truskawki też..
Co do szerszych kadrów..jeszcze nie zawsze tło mam doskonałe. Ale poprawię się
Te białe czosnki też dość wysokie i z 80 chyba mają; trochę niższe od fioletowych.
Fajnie, że potwierdzasz z florovitem..muszę powtórzyć znowu. Pokrzywówkę widocznie za mało rozcieńczyłaś..albo one takie wrażliwe
frezja 16:05, 04 cze 2017

Jeszcze przed burzą. Teraz pięknie nam podlewa

Mariken wziął się wreszcie.

Jarzmianki, moje piękności

babka 16:12, 04 cze 2017

Jarzmianki jak broszki ale te białe czosnki biją na głowę, jak bańki mydlane Piękne. Cebulki z neta ?

Gnojówka chyba dobre stężenie miała, wszystko inne się odwdzięczyło tylko nie stipy. Delikatne wrażliwce
frezja 16:32, 04 cze 2017

babka napisał(a)
Jarzmianki jak broszki ale te białe czosnki biją na głowę, jak bańki mydlane Piękne. Cebulki z neta ?

Gnojówka chyba dobre stężenie miała, wszystko inne się odwdzięczyło tylko nie stipy. Delikatne wrażliwce

Cebulki nabyłam..chyba w B ale pewności nie mam. Mam etykietę..jest to Mount Everest.
babka 16:41, 04 cze 2017

Tak myślałam że to ME, muszę zapolować
MirellaB 18:07, 04 cze 2017

frezja napisał(a)

Ewa z dzieciństwa pamiętam te kwiatki. U nas na nie się mówiło cegiełki. Bardzo lubiłam ich zapach
agnieszka_m 19:08, 04 cze 2017

frezja napisał(a)

Łubin jest bardziej kremowy niż biały..można go fajnie łączyć i zestawiać. Jeszcze fioletu szukam serduszka kwitnie i nie przestaje

Ewo nie wiem czy widziałaś jaki mi rok temu łubin kwitl ???
On coś pod fiolet podchodzi
Mirka 19:14, 04 cze 2017

frezja napisał(a)

Popatrz...ja nie mam
To ciekawe☺Ja tylko z nasionek od Ciebie siałam.Może wyda nasionka to zabiorę. U mnie po pierwszej ulewie jest zanosi się na jeszcze.
frezja 20:04, 04 cze 2017

agnieszka_m napisał(a)

Ewo nie wiem czy widziałaś jaki mi rok temu łubin kwitl ???
On coś pod fiolet podchodzi

Nie pamiętam Agnieszko a masz go jeszcze ?
frezja 20:07, 04 cze 2017

Mirela, ciekawa nazwa
Mirko, to zbierz. Mogło się jedno zawieruszyć, bo też je dostałam w formie prezentu tu na forum. U mnie lało ostro, ale się cieszę