Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

anabuko1 12:30, 22 cze 2017

Ewus piękne Ci wszystko rośnie, kwitnie.
I fotka swierszcza rewelacyjna!!
Jakiś ulaskawiony ten swierszcz,że dał się zfocic.
gobasia 13:43, 22 cze 2017

Ewka ,fotki są ...znaczy ranna pobudka była

Kichawiec to taka mini różyczka
kasja83 14:12, 22 cze 2017

frezja napisał(a)
Mieszkańcy mojego ogrodu...bywają różni żadnego nie znam z imienia..

Duże to jest???Jak dla mnie brrrr
frezja 20:13, 22 cze 2017

Aniu, siedział sobie pod deseczką i gdyby nie dźwięk, jaki wydaje oraz dziwna reakcja kotów to nie znalazłabym go

Basiu, jeszcze nie nadszedł taki poranek kichawiec polecam, no chyba że masz i zalety znasz.

Kasiu, dość spore toto, tak z 4 cm miał. Nie miałam pojęcia, co to. Ale czytam, że..liście podjada i kto wie, co jeszcze.
Coś za coś..on zagra a mój ogród go nakarmi.
23:03, 22 cze 2017
Ewuś u mnie też to widziałam, i nie wiem też co to, ciekawa jestem. Nie słyszałam jak gra, brykał mi w doniczce więc zaciupałam. Nie wiem czy szkodnik czy nie, ale po tym jak oszczędzałam wcześniej pędraki bo myślałam, że to larwy motylków, to drugi raz nie chce się nabrać i tępię robale, a ten duży brrr... był
frezja 23:15, 22 cze 2017

MonikA napisał(a)
Ewuś u mnie też to widziałam, i nie wiem też co to, ciekawa jestem. Nie słyszałam jak gra, brykał mi w doniczce więc zaciupałam. Nie wiem czy szkodnik czy nie, ale po tym jak oszczędzałam wcześniej pędraki bo myślałam, że to larwy motylków, to drugi raz nie chce się nabrać i tępię robale, a ten duży brrr... był
Świerszcz domowy ...zawsze kojarzyłam tą nazwę z konikiem polnym u mnie grzmi. Oby noc spokojna była.
frezja 23:20, 22 cze 2017

Parę fotek jeszcze na dobranoc

23:23, 22 cze 2017
Och to chyba nie potrzebnie go kilłam, mam wyrzuty sumienia oj..., albo może był podobny i to nie świerszczyk

Różyczki piękne
Zana 07:35, 23 cze 2017

Mnie też ten kichawiec u Ciebie w takiej grupie zachwycił. A fioletowe wielkie czosnki to Globemastery?
Moniq 07:42, 23 cze 2017

Kichawiec pieknie wyglada, zreszta jak cały ogód. Pytałam w szkołce wczoraj o niego ale pani zrobiła oczy, wiec nie drążyłam tematu. Super lawenda z ta różówa różą. U mnie lawenda zbiera sie i nie moze ruszyć, to pozwolisz u ciebie sobie poogladam