Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

frezja 14:21, 23 cze 2017

MonikA napisał(a)
Och to chyba nie potrzebnie go kilłam, mam wyrzuty sumienia oj..., albo może był podobny i to nie świerszczyk

Różyczki piękne

Bez wyrzutów, pewnie nie był
Teraz musisz pod "lupę" zanim cosia dopadniesz.

Różyczki zaczynają i wymagają już podpór. Zaraz składam zamówienie.
frezja 14:24, 23 cze 2017

Zana napisał(a)
Mnie też ten kichawiec u Ciebie w takiej grupie zachwycił. A fioletowe wielkie czosnki to Globemastery?

Kichawiec drugi rok u mnie i krzaczysko już mam. Z czosnkami nie wiem do końca, ale zakupiłam jako Globemaster. Nadal dzielnie stoją, gdy inne już spektakl zakończyły.
frezja 14:30, 23 cze 2017

Moniq napisał(a)
Kichawiec pieknie wyglada, zreszta jak cały ogód. Pytałam w szkołce wczoraj o niego ale pani zrobiła oczy, wiec nie drążyłam tematu. Super lawenda z ta różówa różą. U mnie lawenda zbiera sie i nie moze ruszyć, to pozwolisz u ciebie sobie poogladam

Dziękuję Monika Krwawnik zakupiłam na all. Może coś na wymianę byś miała to zrobimy jesienią fifti fifti. Lawenda daje czadu a zestawienie z różem daje fajne doznanie; naciesz oczy moją, ja czekam jeszcze na białą..ona tuż, tuż.
Anda 14:48, 23 cze 2017

Ewus, sliczne ostatnie zdjecia Swierszcza tez inaczej sobie wyobrazalam
Pokaz fotki tej rozy bez paczkow. Pare zblizen koncowek pedow poprosze.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
rozark 16:18, 23 cze 2017

złocień u mnie jest mniej okazały, jakoś tak się porobiło że mam coraz więcej róz a coraz mniej bylin, te ostatnie muszę uzupełnić
frezja 20:50, 23 cze 2017

rozark napisał(a)
złocień u mnie jest mniej okazały, jakoś tak się porobiło że mam coraz więcej róz a coraz mniej bylin, te ostatnie muszę uzupełnić
Gdzie dojrzałaś tego złocienia?
Anda 15:32, 24 cze 2017

Ewuś, pokażesz tą róże co nie kwitnie? Czasem zdarzają się tzw. ślepe pędy. Nie kwitną, a żeby zaczęły, to koniecznie trzeba je przyciąć. One maja taką charakterystyczną końcówkę, którą mam też czasem na moich różach. Dlatego chciałabym zobaczyć Twoją.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
frezja 15:41, 24 cze 2017

Akurat weszłam, a tu Ewcia u mnie taką też otrzymałam odpowiedź e-mail od pana z firmy, gdzie kupiłam...ściąć 10-15 cm. Czyli Ewa jesteś znawcą różanym Wieczorkiem przytnę. Foto słabej jakości z komórki. Wszystko mi pada i rozglądam się za nowym aparatem z prawdziwego zdarzenia.

rozark 16:30, 24 cze 2017

frezja napisał(a)
Gdzie dojrzałaś tego złocienia?

eee doczytałam krwawnik kichawiec
Anda 20:24, 24 cze 2017

Ewus, to sie ciesze Ja przycinam w takich wypadkach tak 3-4 oczka nizej.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies