Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

inka74 22:22, 07 maj 2019

Wiosna w pełni u ciebie. Azalia ma przepiękny kolor. Zazdroszczę wycieczki do Amsterdamu na tulipany. Bardzo chciałam zobaczyć - może za rok.
22:34, 07 maj 2019
Jakie duże masz haconki, piękne
frezja 23:08, 07 maj 2019

inka74 napisał(a)
Wiosna w pełni u ciebie. Azalia ma przepiękny kolor. Zazdroszczę wycieczki do Amsterdamu na tulipany. Bardzo chciałam zobaczyć - może za rok.
Azalia piękna, to prawda
Iwonko, odnośnie Amsterdamu, co się odwlecze, to nie uciecze. Czekam bardzo na ten wyjazd
frezja 23:08, 07 maj 2019

MonikA napisał(a)
Jakie duże masz haconki, piękne

Tak ruszyły po deszczach
kaz742011 23:21, 07 maj 2019

frezja napisał(a)
Liczę na tą "ładność" Chopina mam...myślę, w którym miejscu.

A pamiętasz czy ładny ?
frezja 08:04, 08 maj 2019

kaz742011 napisał(a)

A pamiętasz czy ładny ?
Bardzo ładny duży kwiat i trzymający pion krzew
lojalna_ 18:29, 08 maj 2019

frezja napisał(a)
Dzisiejsze fotki...w ten piękny słoneczny i świąteczny dzień.

Teraz grzmi i padać zaczyna.

Ewus Twoje słowa miód na serce.
Ty sama takie śliczne kompozycje tworzysz ze Ci się tylko wydaje ze to pomysły innych . Slicznie Ci rodek zakwitły moje jakieś 7 sztuk padło chyba w zbyt ciemnym miejscu je zasadzilam. Nie poddaje się !.
Trawnik u mnie się kurczy coraz bardziej . Buxiolki mocne .

oliwka 18:54, 08 maj 2019

frezja napisał(a)
Kasiu, będziesz zadowolona; pokaż ją koniecznie na nowym miejscu. Cytrynowa jest piękna. Często tak jest, zobaczymy, spodoba się i akcja-reakcja W tym sezonie mam sporo roślin o takim wybarwieniu od trzmielin, trawek, klonów aż po tawuły
Dziękuję za życzenie...oby, oby

Pytałaś kiedyś o Hakonechloa i oprócz Aureoli mam jeszcze All gold...ta dopiero świeci.Popatrz..

Ewcia, hakone All gold też kupiłamWłaśnie doczytałam ze hakone lubi cien, a ja ją katowałam na słońcu, zeby ładnie się wybarwiła, z zamierzeniem, ze wstawię ją w cieniste zakątki Oj głupia ja. hakona zbladła i trchę zbrązowiała na sońcu, od razu ją przestawiłam na właciwe miejsce
frezja 19:25, 08 maj 2019

lojalna_ napisał(a)

Ewus Twoje słowa miód na serce.
Ty sama takie śliczne kompozycje tworzysz ze Ci się tylko wydaje ze to pomysły innych . Slicznie Ci rodek zakwitły moje jakieś 7 sztuk padło chyba w zbyt ciemnym miejscu je zasadzilam. Nie poddaje się !.
Trawnik u mnie się kurczy coraz bardziej . Buxiolki mocne .

Jolu, to tak od serca Oj..szkoda rodków; najlepiej rośnie u mnie CW..choć inne np. Nova Zembla też dobrze rosną. U mnie w otoczeniu iglaków ale jednak słońca trochę mają. Nie poddawaj się..wybór odmian spory. Znając Twój gust ogrodniczy poradzisz sobie lubię je za to, że stanowią fajne tło dla innych roślin i za to, że zimozielone...a takich mało.
Buziam i ja
frezja 19:28, 08 maj 2019

oliwka napisał(a)

Ewcia, hakone All gold też kupiłamWłaśnie doczytałam ze hakone lubi cien, a ja ją katowałam na słońcu, zeby ładnie się wybarwiła, z zamierzeniem, ze wstawię ją w cieniste zakątki Oj głupia ja. hakona zbladła i trchę zbrązowiała na sońcu, od razu ją przestawiłam na właciwe miejsce
Dobra wiadomość moje mają sporo słońca, ale też nie wiedziałam, że one preferują cień ..?? Piękna ta trawka. Błędy nieuniknione, ale..w ten sposób się uczymy i uzupełniamy wiedzę