Ewus Twoje słowa miód na serce.
Ty sama takie śliczne kompozycje tworzysz ze Ci się tylko wydaje ze to pomysły innych . Slicznie Ci rodek zakwitły moje jakieś 7 sztuk padło chyba w zbyt ciemnym miejscu je zasadzilam. Nie poddaje się !.
Trawnik u mnie się kurczy coraz bardziej . Buxiolki mocne .
Ewcia, hakone All gold też kupiłamWłaśnie doczytałam ze hakone lubi cien, a ja ją katowałam na słońcu, zeby ładnie się wybarwiła, z zamierzeniem, ze wstawię ją w cieniste zakątki Oj głupia ja. hakona zbladła i trchę zbrązowiała na sońcu, od razu ją przestawiłam na właciwe miejsce
Jolu, to tak od serca Oj..szkoda rodków; najlepiej rośnie u mnie CW..choć inne np. Nova Zembla też dobrze rosną. U mnie w otoczeniu iglaków ale jednak słońca trochę mają. Nie poddawaj się..wybór odmian spory. Znając Twój gust ogrodniczy poradzisz sobie lubię je za to, że stanowią fajne tło dla innych roślin i za to, że zimozielone...a takich mało.
Buziam i ja
Dobra wiadomość moje mają sporo słońca, ale też nie wiedziałam, że one preferują cień ..?? Piękna ta trawka. Błędy nieuniknione, ale..w ten sposób się uczymy i uzupełniamy wiedzę