Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy song

Ogrodowy song

frezja 20:58, 13 maj 2019

Jeszcze foteczki na życzenie

frezja 21:05, 13 maj 2019

Amsterdam również tonie w zieleni. Polecam to miasto

frezja 09:29, 14 maj 2019

Słuchajcie, moje tulipany z Keukenhof mają sporo liści, wcześniej, czyli 2 dni temu były mini. Co teraz..do chłodnego wynieść ??

jolanka 20:26, 15 maj 2019

Wycieczkę miałaś wspaniałą. Zdjęcia nie oddają na pewno wrażeń a już na pewno nie można ich powąchać
Ciekawe ile czasu trwa ich sadzenie aby uzyskać taaaaki efekt .
Kiedy oglądam tulipany to zawsze przypomina mi się historia ich popularności w Europie w XVI i XVIi w kiedy ceny jednej cebulki osiągały wartość rocznych dochodów 7 osób. Zastawiono wsie, ziemie Szaleństwo

Na pewno kiedyś też tam pojadę
frezja 22:18, 15 maj 2019

jolanka napisał(a)
Wycieczkę miałaś wspaniałą. Zdjęcia nie oddają na pewno wrażeń a już na pewno nie można ich powąchać
Ciekawe ile czasu trwa ich sadzenie aby uzyskać taaaaki efekt .
Kiedy oglądam tulipany to zawsze przypomina mi się historia ich popularności w Europie w XVI i XVIi w kiedy ceny jednej cebulki osiągały wartość rocznych dochodów 7 osób. Zastawiono wsie, ziemie Szaleństwo

Na pewno kiedyś też tam pojadę
Polecam Jolu z całego serca. Ceny cebulek dość wysokie, bo za 10 cebul 12,5 Euro, gdzie wstęp od osoby 30 Eu...sporo. Zobaczę, wiosną, czy warto było kupować. Byłam też na dużym targu, gdzie tylko tulipany...ale już dużo tańsze. Mam te i te..zobaczę, co z tego wyniknie.
Anda 06:13, 16 maj 2019

Świetna wycieczka O mało co, a przegapiłabym zdjęcia
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
frezja 09:29, 16 maj 2019

Anda napisał(a)
Świetna wycieczka O mało co, a przegapiłabym zdjęcia
Ewuś naprawdę świetna. Sporo chodzenia, zwiedzania; z przewodnikiem tak to wygląda. Samemu nie zobaczy się tyle..a bo nogi bolą, a bo lepiej iść na kawę .
W najlepszym do chodzenia dniu zrobiliśmy 16 km. prawdziwe wyzwanie. W samych ogrodach Keukenhof ponad 8 km. Piękny kraj z życzliwymi ludźmi.
MirellaB 10:17, 16 maj 2019

Ewcia pokażesz mi te cięte Twoje klony ?
polinka 10:47, 16 maj 2019

frezja napisał(a)
Jeszcze foteczki na życzenie

[img

Rewelacja! Uwielbiam drzewa w taki sposób prowadzone

Piękną wycieczkę miałaś Ewuś.
MirellaB 11:41, 16 maj 2019

Fajna wycieczka, a tulipany kupiłaś piękne
Ja się nie znam, ale bym posadziła je od razu do ziemi.