Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Agduli

Ogród Agduli

MirellaB 07:26, 20 cze 2016

Nareszcie porcja zdjęć
Duże to oczko i bardzo ładnie się prezentuje
Fajnie wygląda w Twoim dojrzałym ogrodzie
Anda 08:51, 20 cze 2016

Nowe oczko wyglada fantastycznie. No i ta hustwaka wprost zaprasza do odpoczynku w jego poblizu. Na zdjeciu oczko wcale na male nie wyglada.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Bogdzia 10:56, 20 cze 2016

Niezapominajkowe rzeczki urocze i jeziorko cudne i moim zdaniem konieczne w kazdym ogrodzie. dobrze ze do jeziorka dokupiłas hustawke bo bedzie na co popatrzec, wokól niego koncentruje sie całe zycie w ogodzie i wszystko co ciekawe tam sie dzieje. Nie doczytalam tylko czy rybki sa bo jesli nie to wpusc chocby rzeczne bo komary Cię zjedza.
AGDULA 20:28, 20 cze 2016

MirellaB napisał(a)
Nareszcie porcja zdjęć
Duże to oczko i bardzo ładnie się prezentuje
Fajnie wygląda w Twoim dojrzałym ogrodzie

Każdego dnia coś robię w ogrodzie. A potem jestem padnięta aby zgrać zdjecia do komputera i dlatego tak wolno idzie mi to wklejanie fotek.
AGDULA 20:29, 20 cze 2016

Anda napisał(a)
Nowe oczko wyglada fantastycznie. No i ta hustwaka wprost zaprasza do odpoczynku w jego poblizu. Na zdjeciu oczko wcale na male nie wyglada.

Jak na mój ogrod to jest akurat O małym oczku to pisałam takim innym
AGDULA 20:32, 20 cze 2016

Bogdzia napisał(a)
Niezapominajkowe rzeczki urocze i jeziorko cudne i moim zdaniem konieczne w kazdym ogrodzie. dobrze ze do jeziorka dokupiłas hustawke bo bedzie na co popatrzec, wokól niego koncentruje sie całe zycie w ogodzie i wszystko co ciekawe tam sie dzieje. Nie doczytalam tylko czy rybki sa bo jesli nie to wpusc chocby rzeczne bo komary Cię zjedza.

No własnie pisałaś mi o rybach ale chyba sie na nie nie zdecyduje, bo nie mam żadnych filtrów ani pompy więc by woda była brudna. Poza tym za rybami to jakoś nie przepadam. Kocham natomiast rośliny, no i mam nadzieję, że z czasem żaby u mnie zamieszkają, choć na razie ich nie ma. Czasem jakąś widzę w ogrodzie ale do oczka na razie się nie garną
kasiek 20:40, 20 cze 2016

Rany jak Ci to ładnie wyszło i tak naturalnie, super, nie do uwierzenia że to świeże ząłożenie - no może tylko woda zdradza Ale robota przednia - fajnie jest mieć oczko nie?
Bogdzia 20:40, 20 cze 2016

AGDULA napisał(a)

No własnie pisałaś mi o rybach ale chyba sie na nie nie zdecyduje, bo nie mam żadnych filtrów ani pompy więc by woda była brudna. Poza tym za rybami to jakoś nie przepadam. Kocham natomiast rośliny, no i mam nadzieję, że z czasem żaby u mnie zamieszkają, choć na razie ich nie ma. Czasem jakąś widzę w ogrodzie ale do oczka na razie się nie garną

Bo inne sa w ogrodzie a inne zyja w wodzie, z czasem sie na pewno pojawia.
AGDULA 20:45, 20 cze 2016

kasiek napisał(a)
Rany jak Ci to ładnie wyszło i tak naturalnie, super, nie do uwierzenia że to świeże ząłożenie - no może tylko woda zdradza Ale robota przednia - fajnie jest mieć oczko nie?

Super Twoje oczko to była dla mnie inspiracja, ta numer jeden))
Teraz kibicuję Twoim zakątkom leśnym. Mam już też sporo cienia i działam pomału w tym kierunku. Zwłaszcza, że tez mam jedną "leśną ścieżkę". Ale jeszcze na razie trochę pusta jesli chodzi o najniższe piętro.
Ostatnio mnie fascynują ogrody ajzatyckie, ale takie mocno zarosnięte
Katkak 22:23, 20 cze 2016

O rety, jak cudnie . Oczko na medal, cudnie je zrobiłaś i jakie duuuże . Szacun ogromny. I jakie świetne kamienne ścieżki, uwielbiam takie .